Mi történhet, ha a szomszédom feljelent?
Semmi nem fog történni. Az ő kutyája ment át hozzád.
Én a helyedben a nébihnek írnék. Az én szomszédom is ilyen volt. Megbüntették, és a kerítést is meg kellett csinálnia.
Az ègvilàgon semmi
Te hivhatnàd igazàbol…
Ahogy valaki irta egy hàziàllat ha nem”otthon”van vadnak minôsûl ès ha kàrtokoz a tulajnak azt meg kell!!!!tèríteni
A helyedben èn sem
Csinàltam volna különb..
Vàrd csak a rendôrséget de szerintem nemjönnek..
Vègiggondolta a kutya tulajdonosa hogy ôncseszne rà teljesen jogosan!
A màsik ha a kutyàja ilyen szinten kiszabadùl stb az is az ô felelôssège szòval semmi para
Fizesse ki a tyùkjaidat/csirkèidet ès tegyen azellen hogy a kutyàja kimàszik… ha nem akkor tegyèl csak feljelentèst
Vagy mindenesetre beszèld meg (amennyiben hajland a szomszèd)hogy nemszeretnèl feljelentèst tenni oldjàtok meg egymàsközött..ha nem akkor a legtisztàbb ha feljelented
Vagy csùzli+üveg/csapàgy golyò..
De akkoris a megbeszèlès az 1. Hogy senki àllata nelàssa kàràt
Én is pont így vagyok, az alkoholista szomszédom helyett csinálgatom a kerítést, mert neki van 5 kutyája, és folyton átjönnek.
Végtelen, értelmetlen folyamat.
Én a jegyzőhöz mentem, már írja a hivatalos levelet.
Amennyiben nem aszerint jár el, mennek a szomszéd kutyái a helyi sintértelepre.
Engem nem érdekel, de már elegem volt belőlük.
Legközelebb minimum fotót készítsél a megölt tyúkról, és a szomszédra is ráférne a lapát. Sőt.
Ő az ember - elvileg -, a kutya meg csak egy állat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!