Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyökként szocializáltam a...

Kölyökként szocializáltam a kutyám. Azota idegent sem támadja sajnos?

Figyelt kérdés
Havernak mondtam, hogy masszom be a kerítésen. Én nem voltam otthon, kamera vette. Nem támadta meg. Nekem házörző kéne.
tegnap 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél riasztót, kamera meg van.A kutya kapp ennivalót nem ér semmit, hacsak külön ki nincs rá képezve hogy ne fogadja el az ételt csak a gazdájától.Legyen csak kedvenc.
tegnap 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit csinált vele? Ugatta? Elkerülte? Odament barátkozni? Ha nem támadja meg egyből a betolakodót, hanem csak ugat és sakkban tart, az önmagában szerintem még jobb is, mint ha támadna. Ha elkerülte, akkor lehet bizalmatlanság vagy félelem miatt is, egyik sem a túlzott szocializálás miatt van. Ha egyből odament barátkozni, akkor az fura és el lehet gondolkozni az okán, de az is lehet, hogy a természete, fajtája ilyen, esetleg a haverodon érezte a te szagodat.
tegnap 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
házőrzésre riasztó, kamera, ilyenek. Azt sem írtad milyen fajta. Egy beagle, golden, border collie nem fogja megtámadni az embert. Ha egy kaukázusi, cane corso, doberman, az más.
tegnap 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Az őrző védő kutyákat képzik erre, és egyébként őket is szocializálják.

A kutya, ami önhatalmúan intézkedik, nem házőrző, hanem neveletlen.

tegnap 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Azt ugye tudod, ha a kutyád megharap akár egy betörőt is úgy, hogy annak komoly sérülése lesz tőle, akkor az simán feljelenthet téged és te nagyon meg fogod szívni? Igen, sajnos ez az igazság, bűnözőpárti jogrendszer van.
tegnap 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!