Mi eszik meg úgy egy házimacskát hogy csak a bundája marad?
Szerintem egy olasz gurman volt a tettes. Bocsi magas labda…
Hangyákra, dögbogarakra, legyekre, meztelencsigákra tippelek, mert az utánuk megmaradt csontokat utólag széthordhatták kóbor kutyák, rókák és madarak is. A szőrt viszont egyik sem szereti annyira.
Ilyet állatok nem csinálnak, valaminek maradni kellett vona belőle a bundáján kívül, azt az állatot nem megették, hanem megnyúzták.
Egyszer találtunk egy macskát az erdőben, fel volt vágva a hasa, az összes bele mellette volt, mintha odarakták volna, vér semmi, az állaton sem, a földön sem.
És mit csinálnak egy nyúzott macskával? Kínában van elképzelésem, de azért nálunk talán nem annyira gáz még a helyzet, hogy emberek nekiálljanak macskát enni. Szerintem vaddisznó volt, az a vas hordót is megeszi ha épp úgy tartja kedve
Vagy pedig nem macska bunda, vagy nem teljes bunda volt. Ismerős ismerősének a nagybátja mesélte, hogy látott valamit a kertvégibe'. innentől kezdve nem lehetünk biztosak semmiben, nem tudhatjuk mit látott a jóember és azt hogyan értelmezte és azt hogyan adta tovább és a következő ember hogyan adta tovább, stb. Lehet a múltkori szélvihar lekapta Jolánka néni parókáját és odafújta.
Nem tudom, de ha igaz, akkor inkább ember tehette mint állat, mert az összeharapdálná, szétmarcangolná az egész macskát.
Amit találtam, kibelezett macskát, olyat sem tesz egy ragadozó, egyenes vágás a hasa teljes hosszában, a belek pedig mellé rakva.
Talán valami elmeroggyant szektás, nekem ilyesmi jutott az eszembe, mindenesetre ilyenkor sokat segítene egy fénykép, mert az egyértelműbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!