A róka bántja vagy szokta bántani a házimacskát?
Furcsa hangokat hallottam kintről. Kimentem és megfigyeltem jobban. A szomszéd - lakatlan - telekről jöttek a hangok. Internet segítségével beazonosítottam a hangot, róka volt.
Hallottam, hogy egy másik állat is ott van a közelben, hallottam, ahogy neszez majd elfut. Talán macska volt.
A róka jöhetett azért, hogy megölje a macskát? Vagy azzal nem szokott foglalkozni?
1, 2! Köszönöm!
3. Sajnálom, ha nem érted a kérdést.
Leírom neked, hogy mit is jelent az, hogy "feltevés".
"Egy sejtés; vélekedésen alapuló gondolat, állítás, hozzávetőleges vélemény."
Egyébként azért vélekedtem így, mert az biztos, hogy nem madár volt, a macskákon kívül pedig este itt nem jár más, plusz ahogy elfutott az állat, annak hangjaiból tudtam következtetni a teste méretére és szerintem macska nagyságú volt körülbelül.
Ráadásul él itt 2 darab macska, így elég lehetségesnek tűnő feltételezés az, hogy macska lehetett az a bizonyos, szemmel nem látott állat.
A szemeken kívül vannak egyéb érzékszerveim is, plusz eszem és ezeken kívül rendelkezem logikai képességgel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!