Őzek ugrálnak a kertünkben. Mit csináljak?
A szomszéd a minap jelezte, hogy egy őz fekszik az egyik bokrom alatt. Nem hittem el. Ma hajnalban pedig ketten is kergetőztek. Az ingatlan belterületen van.
Vadgazdálkodóknak szóljak? Zavarni nem zavarnak, kilövetni nem szeretném őket. De azt sem, amit 30 évvel ezelőtt - akkor még másutt laktunk -, a barom szomszéd csinált ugyanilyen esetben. Levágta a kisgidát, akit addig én neveltem cuclisüvegből, és feltálalta pörköltnek.
#2, a férjem állatorvos, mi egy állatkórház mellett laktunk. Oda hozták be az erdőben talált kisgidát, hátha tudunk vele valami kezdeni. Egészséges volt. Reggel és este megjelent a tejesüvegéért, a kettő között pedig szépen lerágcsálta a bokrokat. Ahogy nőtt, egyre magasabban és magasabban. Aztán nem jött többé a cucliért. A többit nem írom le, mert még most is elszomorodom.
A többieknek köszönöm a választ; egyelőre maradhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!