A kertszomszédunknak végig ki van dőlve a kerítése. Két év után átjutott a kutyánk és lefojtott 3 tyúkot. Most 20000 forintot követel. Többször szoltunk hogy csinálja meg. Mit tehetünk? Az ő tyúkjai is átjárnak a kertünkbe és a kutyája is.
Az ő kerítése a ti kerítésetek is. Mondjuk a 20.000ft kicsit soknak találom.. Csináltassátok meg közösen a kerítést.. Az hogy az ővé is átjár meg elég dedós... a baj előtt kellet volna cselekedni.
Vegyetek neki 3tyúkot és csináljátok meg a kerítést.
Szerintem három tyúk nem ér annyi pénzt.
Én azt nem értem az ilyen kérdéseknél:
Ugye van egy földterület, amit kettészel egy kerítés - egyik oldalt lakik x, másikon y. Miért is y-nak kell megjavítani a kerítést? Az én értelmezésemben ez egy közös kerítés, s mi mindig így is kezeltük a szomszédommal.
Ha pedig ez közös kerítés, akkor te ugyanolyan hibás vagy, mint a szomszédod. Hisz elvileg minden kutyatartó köteles megakadályozni, hogy a kutyája csak úgy elhagyja az udvart. Ha a két kertet egyetlen, kidőlt kerítés választja el - ami nem a tiéd - akkor az azt jelenti, hogy neked nincs kerítésed. Szóval szerintem nem sokat tehetsz. Annyi, hogy megmondod, hogy 20.000-et nem adsz a tyúkokért, s lerendezitek a kerítés megcsinálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!