El kísérhet egy vadászatra fegyver nélkül?
Szeretném meglepni a családom hogy bemutatom a barátnőm. Egyuttal szeretném megismertetni a barátnőmmel az állatokat is mert kíváncsi. "" Tudom nem úgy kell bemutatni hogy mindjárt le is lövöm a fegyvert csak mutatóba vinném""(mielött betámadnak!!) Kérdésem az lenne, hogy én mint vadász aki meghívásból megy ki a területre (apám meghívásábol/vadkár elhárítás) engem fegyver nélkül elkísérhet a barátnőm?
Vagy amiért énis meghívásból vagyok ezért nem lehet?
Nem egész egy éve vizsgáztam le és erről nem tanultunk, vagy nem maradt meg bennem,ezt nézzétek el. Tanfolyamot végeztem, ugyhogy mindenről nem volt szó.
Mind a két családfőm vadászik, viszont őket nem akarom megkérdezni erről, a meglepetés miatt. Segítsetek a hozzászólásaitokkal légyszives. Köszönöm.
Olvasd már el jobban.. Oda írtam, hogy A FEGYVERT CSAK MUTATÓBA VINNÉM.
2. Inkább ne menjünk bele, főleg nem névtelenül. Lehet már most 22 évesen többre vittem mint te...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!