Milyen vadállatot tartsak!? (lent mindenképp olvasd el)
Figyelt kérdés
Gyerek korom óta valahogy különc voltam! :( Ennek annyira nem örülök,mert a "normális" dolgok sosem feleltek meg,mindig többre vágytam.Szeretnék egy "házi"kedvencet.És már unom a kutyus-macska felállást! Milyen vadállatot tarthatnék otthon (egyenlőre 1 évig panelban) kertesházban?
(Légyszi értelmes válaszokat! Ne olyanokat hogy pl: elefántot, hogy taposson szét! :D)
2010. júl. 30. 11:36
31/37 A kérdező kommentje:
17:01
Az kaméleon! :D XD
2010. aug. 7. 17:01
32/37 anonim válasza:
most már én is tudom csak nem jutott akkor eszembexD
33/37 anonim válasza:
szerintem a vadászgörény lenne a legjobb könnyű sétáltatni, élelmezés is jó. csak legyen a közelbe erdő!
36/37 anonim válasza:
Én elsősorban az Indiai elefántot javaslom mert az jóval kisebb mint az afrikai és a helyigénye sem olyan nagy vagy ha van egy kisebb akváriumod akkor esetleg rozmár fóka vagy narvál is szóba jöhet bár ezek inkább a hideg vizet kedvelik szóval egy kicsit költségesebb mint az elefánt. De ha valami extrémre vágysz akkor ajánlom a skorpiót csörgőkígyót pufogó viperát! Bár ezeknek elég nagy a helyigényük így célszerű őket szabadon a lakásban tartani ha csak veszed a fáratságot és feltakarítassz utánuk!! Remélem elég különc válszt kaptál!
37/37 anonim válasza:
Próbálkozz meg menhelyeken hátha van ott egy szeretetre éhes sünike vagy esetleg ha a szomszédokat nem zavarja akkor ara papagály,de én a helyedbe utána néznék a neten vagy könyvekbe mert azér az ilyen állatok tartása keményebb mint egy szoba macsek gondozása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!