Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen vadállatot tartsak!?...

Milyen vadállatot tartsak!? (lent mindenképp olvasd el)

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta valahogy különc voltam! :( Ennek annyira nem örülök,mert a "normális" dolgok sosem feleltek meg,mindig többre vágytam.Szeretnék egy "házi"kedvencet.És már unom a kutyus-macska felállást! Milyen vadállatot tarthatnék otthon (egyenlőre 1 évig panelban) kertesházban?

(Légyszi értelmes válaszokat! Ne olyanokat hogy pl: elefántot, hogy taposson szét! :D)

2010. júl. 30. 11:36
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Előző: eszem ágában sem volt! nem ilyenre gondoltam!

De a mosómedvére igen! de azt lehet? és honnan lehet beszerezni? stb

2010. júl. 30. 16:12
 12/37 Septimius ***** válasza:
100%
Hát, itt van pár. Guglizz még rá, de könnyebben beszerezhető, mint gondolnánk. [link]
2010. júl. 30. 19:19
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra vigyázz a mosómedvével, hogy nehogy elszökjön, mert Európában nem is őshonos aztán mégis terjeszkedik, felzabálva mindent, ami viszont őshonos(pl. madarak tojásai, hüllők). Ja és szerintem nem lesz szelíd(mármint hozzád), ha nem kölyökkorától te neveled.
2010. júl. 30. 20:40
 14/37 A kérdező kommentje:

Ahha! Köszike mindenkinek! :)

Persze kölyökkorától kezdve nevelném! :)

2010. júl. 31. 11:15
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok "magunknak", ügyesek vagyunk. most rábeszéltünk egy egoista barmot, hogy tartson egy háziasítatlan, rengeteg törődést igénylő állatot, miközben azt sem tudjuk, mennyi idős az illető.
2010. aug. 1. 18:31
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
elefántot, hogy taposson szét!
2010. aug. 1. 18:37
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Én a szemercsés vakászkát javaslom.
2010. aug. 1. 20:50
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi idős vagy, de egy mosómedve rosszabb, mint egy gyerek - és ezt nem én mondom, mert nekem nincs, de senkit sem hallottam, aki ajánlotta volna és van neki.

Rövid idő alatt rengeteg kárt tud okozni, tekintve h nem "jólnevelt".

Vadászgörény az jó lenne, mert nevelhető, kicsi, mégis nagyon barátságossá tud válni.

Lehet vele sétálni menni, ugyanakkor kihívás, mert míg nem szelidíted meg, harapós is.

Mutogathatod majd a sebeidet a haveroknak... ;)

2010. aug. 1. 21:07
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
mokus,beszélő papagáj,tengeri malac avgy az a csupasz malac,kigyó,patkány,pók,vagy kameleon,tűz hal mondjuk az nagyon de nagyon veszélyes=halálos kb pár másod perc alat meg halsz ha hozzá érsz :(,amugy meg miért nem jó a kutya avgy a cica neked?vegyél sfinx cicvát az elég különleges mivel csupasz,vagy ne tarts semmit és menny el állatkertbe minden nap és virtuálisan fogadj örökbe egy nagyobb állatot persze azt nem hozzhatod el és kb több milioknak kell lenni csakaz ö számára :/,vagy tartts hangyát avgy csigát azok is vad állatok,esetleg görényt de az meg elégé agreszív állat és harap de meg lehet nevelni,vagy ténleg ne tarts semmit
2010. aug. 1. 22:20
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
jah utcso avgyok esetleg giliszta féléket
2010. aug. 1. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!