Milyen vadállatot tartsak!? (lent mindenképp olvasd el)
Gyerek korom óta valahogy különc voltam! :( Ennek annyira nem örülök,mert a "normális" dolgok sosem feleltek meg,mindig többre vágytam.Szeretnék egy "házi"kedvencet.És már unom a kutyus-macska felállást! Milyen vadállatot tarthatnék otthon (egyenlőre 1 évig panelban) kertesházban?
(Légyszi értelmes válaszokat! Ne olyanokat hogy pl: elefántot, hogy taposson szét! :D)
Süni?
állatkereskedésekben is lehet már kapni 30-60ezer között kb
Szerintem neked semmilyen állat nem való!
Ha állatot veszel,TÁRSAT választasz magadnak,aki rád van utalva.
Vannak érzései,érzelmei,fajra jellemző igényei.Előbb tanulj meg mindent a kiválasztott állatfajról,és ha már ismered az igényeit és van megfelelő helyed,vágj bele a tartásába.
Érdemes nézned az Animal Planet állatvédős műsorait.Amerikában rengeteg idióta tart oroszlánt,tigrist,akik legtöbbször iszonyú állapotban kerülnek az állatvédőkhöz.Akik minden ilyen esetnél elmondják,hogy a VADÁLLATOK NEM HÁZIKEDVENCEK!
22:20 lehet igazad van! a görény bejött volna,de ha agresszív... :(
A süni az tetszik! De 30-60e ft?
Miért,azt gondoltad,hogy olcsón kapsz különleges állatot?
Egyébként a férőhely sem olcsó.
Eszedbe ne jusson sünit befogni azzal,hogy ingyen van!
Élősködőkkel vannak teli,csúnya zoonózisokat terjeszthetnek,soha nem lesznek szobatiszták,büdösek stb.
Nálam szoktak beteg sünök rehabolni,van némi tapasztalatom.
És főleg VÉDETT a hazánkban honos összes sün,tilos őket lakásban tartani,csúnyán megbüntethetnek érte.
A tenyésztett sünnel nincsenek ilyen gondok,de azt meg is kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!