Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen vadállatot tartsak!?...

Milyen vadállatot tartsak!? (lent mindenképp olvasd el)

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta valahogy különc voltam! :( Ennek annyira nem örülök,mert a "normális" dolgok sosem feleltek meg,mindig többre vágytam.Szeretnék egy "házi"kedvencet.És már unom a kutyus-macska felállást! Milyen vadállatot tarthatnék otthon (egyenlőre 1 évig panelban) kertesházban?

(Légyszi értelmes válaszokat! Ne olyanokat hogy pl: elefántot, hogy taposson szét! :D)

2010. júl. 30. 11:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Süni?

állatkereskedésekben is lehet már kapni 30-60ezer között kb

2010. aug. 1. 22:34
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked semmilyen állat nem való!

Ha állatot veszel,TÁRSAT választasz magadnak,aki rád van utalva.

Vannak érzései,érzelmei,fajra jellemző igényei.Előbb tanulj meg mindent a kiválasztott állatfajról,és ha már ismered az igényeit és van megfelelő helyed,vágj bele a tartásába.

Érdemes nézned az Animal Planet állatvédős műsorait.Amerikában rengeteg idióta tart oroszlánt,tigrist,akik legtöbbször iszonyú állapotban kerülnek az állatvédőkhöz.Akik minden ilyen esetnél elmondják,hogy a VADÁLLATOK NEM HÁZIKEDVENCEK!

2010. aug. 2. 00:22
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is különc vagyok, és szeretem a különlegesebb állatokat: tarthatsz különleges halakat:késhal, pillangóhal, rákokat, achát csigát,gőtét, ausztrál levelibékát (változtatja a színét), kaméleont, agámát, gyíkfajtákat, pókot kígyót, csótányt, (nekünk volt),botsáskát, valamilyen lágy héjú teknőst, vagy aligátorteknőst,csupasz állatokat (patkányt, tengerimalacot, macskát), törpe rex nyulat (még elég ritka), minimalacot, sünit(afrikait). Ezeket kereskedésből vagy tenyésztőtől mind belehet szerezni, de mielőtt megvennéd nézz utána a tartásának, olvass el róla mindent, mert ha már megvan a további élete a te felelősséged.
2010. aug. 2. 09:48
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
tigris,akkor nem kéne neki kaját venni csak elengeded a panelban
2010. aug. 2. 12:23
 25/37 A kérdező kommentje:

22:20 lehet igazad van! a görény bejött volna,de ha agresszív... :(

A süni az tetszik! De 30-60e ft?

2010. aug. 2. 13:11
 26/37 anonim ***** válasza:

Miért,azt gondoltad,hogy olcsón kapsz különleges állatot?

Egyébként a férőhely sem olcsó.

Eszedbe ne jusson sünit befogni azzal,hogy ingyen van!

Élősködőkkel vannak teli,csúnya zoonózisokat terjeszthetnek,soha nem lesznek szobatiszták,büdösek stb.

Nálam szoktak beteg sünök rehabolni,van némi tapasztalatom.

És főleg VÉDETT a hazánkban honos összes sün,tilos őket lakásban tartani,csúnyán megbüntethetnek érte.

A tenyésztett sünnel nincsenek ilyen gondok,de azt meg is kell fizetni.

2010. aug. 2. 13:31
 27/37 anonim válasza:
Egér,giliszta.
2010. aug. 3. 19:31
 28/37 anonim válasza:
Egy törpe malacot vagy csüngőhasut.Futóegeret,denevért.
2010. aug. 4. 20:30
 29/37 anonim ***** válasza:
szerintem a görény is nagyon jó.. de panelba inkább olyanokat mint pók,kígyó,valamilyen gyík de van itt ahol én lakom egy kisállatkereskedés és ott van gekko vagy nem biztos hogy ez a neve de az amelyik változtatja a színét le is fényképeztem fennt van gépre de nem rakom fel netre xD
2010. aug. 6. 17:01
 30/37 anonim ***** válasza:
Kopasz tengeri malac?:D
2010. aug. 6. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!