Magyarországon lehet legálisan majmot tartani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 23:46
2/16 anonim válasza:
Ha nem lehetne akkor a parlamentben se lenne annyi :D
3/16 anonim válasza:
a második választ leakartam írni amig meg nem láttam :D
5/16 anonim válasza:
Az utolsó elég gonosz volt, a második viszont nagyon ott van! Én is valami ilyesmit akartam írni, de úgy látom, megelőztek:D
6/16 anonim válasza:
... amúgy ezzel a politikusos dologgal szegény majmokat szidjátok!
7/16 anonim válasza:
Hééé! Ne írjátok le ugyanazt 3x! -.-
A kérdésre válaszoljatok,ne a kérdezőt szídjátok! -.- Se a (meglehetősen hülye XD) politikusokat!
Amúgy asszem igen! Egy rokonomnak volt egy csimpánzuk! :O (Utáltam!)
8/16 anonim válasza:
Szerintem nem, és nem is kell! VADÁLLATNAK A VADONBAN A HELYE! Tarts inkább kutyát vagy macskát!
9/16 anonim válasza:
Én hallottam a nat geo wild műsorán, hogy egy nő tartott egy csimpit, az meg letépte a barátja arcát. Ugye milyen kedves, dédelgetni való? Te is hamar megkedvelnéd.
10/16 anonim válasza:
Csak az állatkertben! XD Nem, nem lehet közönséges embereknek (már akik nem állatokkal foglalkoznak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!