Éjszakás vagyok egy mez. Gaz telephelyen. Milliószor láttam már riadt sunyi rókákat szaladgálni éjszaka, de ma egy olyan Vukot fogtam ki, hogy jön mellettem mint egy kutya. Miért nem fél?
19-es!
De én legalább aktív vagyok és járőrözök az éjszakában!
De egyáltalán nem riadt meg,és nem lett agressziv hiába zavartam meg adtam zajt, illetve lámpáztam stb. Sok ismerősöm sem érti ezt a helyzetet.. köztük én sem. Ahogy jött velem párhuzamosan volt mellettem..közben fel fel nézett rám. Tényleg mint egy eb. Korábban egyik hozzászóló írta,hogy nagy eséllyel valaki házasíthatta és elengedte. Ebben akár lehet ráció... de ez a település/falu nem olyan nagy, a környező települések is 5 km-re vannak,és nyílván hallotunk volna róla,hogy valaki rókát vagy rókákat tart.
De egyébként valaki miért is háziasítana rókát? A telephelyen egyébként elég sok róka van.. az erdőben,természetben van,ahogy írtam is.. milliószor láttam már rémült,futó vukot. Hmm... na azért érdekes volt.
Igen. Ahogy mondod. Főleg egy tök idegennel (velem) szemben. Itt nyílván arra gondolok,hogy teljesen ismeretlen,számára idegen szagom is lehetett mégsem zavarta sehogy. Na meg semmi zavar effektus smit produkáltam. Lehet,hogy rossz hasonlat vagy gondolatmenet.. de egy kutya, aki megszokott szinte számtalan embert a környezetében,ha pl ilyen szituációban találkozna velem még ő is megijedne tőlem mint anonim valakitől.
Legközebb vasárnap leszek ott szolgálatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!