Egyedül hagyhatom e a kiskutyát?
Mikor nem vagyunk itthon egyedül szokott az udvaron lenni. Mikor itthon vagyunk eldönthezi kint vagy bent szeretne a lenni, általában ottvan ahol mi..
Mikor este van megy a fészkébe. Olyan 9 korul vagy kicsit kesobb mar alszik, vagy amint lecsukjuk a villanyokat.
Nos ha apu nincs itthon este, mivel pls épp éjszakás, akkor a kutyus egyedül szokott aludni a vackába, mivel én az emeleten vagyok a saját hálószobámban.
Most apu megint éjszakás 9 kor megy el itthonról, én viszont azt terveztem, hogy Mamáéknal akarok aludni.
Gondolom a kutya is alszik, aztan reggel 6:30kor meg apa hazaer a kutya meg felkel, nem?
Mennyi idős? Eddig mennyi volt a leghosszabb idő, amit egyedül töltött?
Ha nem kell éjjel kimennie, akkor gondolom, igen.
De lehet, hogy félni fog, úgyhogy azért pakolj el mindent, nehogy romboljon! (Mert a kutya azért teljesen jól leveszi, hogy nincs egyedül, mert te az emeleten vagy.)
2hónapos kutyáról beszèlünk,éjszaka nem jár ki,mivel előtte ki szokott menni mielőtt lefekszik.
Általában 6korul kel mint én együtt kelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!