Egyedül hagyhatom a 8 hetes kiskutyát 2 órára?
Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám és amikor bevásárolni megyünk a városba nem tudjuk magunkal vinni. Mert a boltba nem vihetjük be. Ráadásul ha elkezdődik az iskola mindenképp egyedül kell lennie. Szóval az nem gond ha így elkezdem rászoktatni?2011. aug. 9. 16:28
1/7 anonim válasza:
Az első perctől szoktatni kell, hogy meglegyen egyedül is. Nem ajánlatos szabadon hagyni ilyen picinek, amíg nincs felügyelet alatt. Valami elzárást kell megoldani, ahol nem csinálhat semmi rosszat, kárt.Alhat, játszhat ott.
2/7 anonim válasza:
hát egyedül hagyhatod, katasztrófa nem történik, de tedd kutyabiztossá a lakást/kertet...
az viszont nagyon gáz, ha lakásban van a kutya és senki nincs vele egész nap...
remélem, legalább kertes ház.
szegény, hogy fog unatkozni...
3/7 Francesca_ válasza:
Célszerű ketrechez szoktatni, és ilyen esetekben bezárni arra az időre. Későbbiekben is hasznos lesz.
4/7 anonim válasza:
ha van neki friss vize, vmi jateka es fekhelye,nyugodtan.
5/7 anonim válasza:
Lehet de csak ha nem örökmozgó van víz, játék előtte, és csak néhány órára, félnapokat nem szabad egyedül hagyni! amikor lehet vidd magaddal!!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És nem hagyom sokáig magára :) amikor csak lehet viszem magamamal, csak olyan pici és ma beakartam vinni busszal a városba és azt mondták adjak rá szájkosarat.
2011. aug. 9. 16:44
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kiakadtam mert a legkisebb szájkosárba az egész feje belefér és egy ilyen kiskutya nem bánt, plusz kisméretű is. Úgyhogy haza jöttem és nem mentem sehova.
2011. aug. 9. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!