Éjszakás vagyok egy mez. Gaz telephelyen. Milliószor láttam már riadt sunyi rókákat szaladgálni éjszaka, de ma egy olyan Vukot fogtam ki, hogy jön mellettem mint egy kutya. Miért nem fél?
A második képen csak ül magának. Ahogy látni is nem nagyon zavarja,hogy fotózom.. meg fényt adok rá.
A harmadik képen felállt.. rám nézett, de egyáltalán nem félt tőlem.. és csak azért állt fel,hogy feljöjjön hozzám a lépcsőn amit az első képen is lehet látni.
De mondom.. járkáltam a telepen is.. jött utánam,mellettem.
Nem.. soha nem bántanák semmilyen állatot!
Egyébként itt ezen a vidéken sakál is van.(Zemplén)
Van egy vadőr ismerősöm, majd elmondom neki is a sztorit.
Jut eszembe.. van itt a telepen egy kóbor macska.. az mennyire jellemzö, a rókára,hogy száz méteren keresztül üldözi. A macsek úgy menekült meg,hogy felmászott a fára. Ez kb egy hónapja történt. De,hogy ez a rudi lett volna,azt passzolom.
Ez a róka még nagyon fiatal. Nagyobb a valószínűsége, hogy valaki háznál felnevelte, majd elengedte, és ezért nem fél az embertől.
Ennek ellenére ne nyúlj hozzá, még ha egészséges is, vadállat, ergo kiszámíthatatlan a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!