Van más is rajtam kívül aki fél a pillangóktól?
Undorodok minden rovartól csúszó-mászótól, rágcsálótól.
Ezekbe a pillangó is beletartozik, az undor némi félelemmel is jár, így nem vagy egyedül.
Nem egy ritka jelenség. Mondjuk én lepkékkel foglalkozok évek óta, szóval nekem érthetetlen, hogy hogy lehet egy ennyire ártalmatlan jószágtól félni, de viszonylag sűrűn találkozom ilyen esetekkel. :D
(Félreértés ne essék, nem akarok senkit kigúnyolni, amiért fél valamitől, az ilyesmi távol áll tőlem. Csak tényleg meglehetősen alaptalan egy fóbia.)
Nekem e köré összpontosul a félelmem: hajamba gabalyodik, becsúszik a ruhám alá és ott csapdos, izeg-mozog, a bőrömhöz ér és nem bírom kiszedni, megfogni. Ez vóna a halálom, ha megtörténne. Ha tudnám, hogy a fentiek nem történhetnének meg, még a kezemre is rászállhatna, de ezek az állatok bolondok, nem lehet erre őket megkérni.
Másik fóbiám ami még iszonyúbb: imádkozó sáska (jááháájáájj még gondolni rá is segglyukszorító).
Minden olyan rovartól, aminek hosszú bajsza, lába, vagy szarva van, jáhájjáájá kiver a szarszeplő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!