Mit csináljak, hogy végre tudjak aludni a kiscicától? Egész éjszaka rajtam ugrál!
Nálam a macskám ugyanezt csinálta, megőrített vele. Párnával a fejemen aludtam, meg lendületből a mellkasomra ugrott hogy játszak vele, nem tudtam vele mit kezdni, muszáj volt a szobámban lennie, a lakás többi része tabu volt számára. Nem sokat aludtam én sem, aztán jött az hogy hajnalok hajnalán kelt...na az betette nálam a kaput :D + óra alvás után hajnal 4kor arra kelni hogy ezerrel kaparja az almot, utána játszik a kikotort darabokkal a parkettán..vááh XD
Megoldottam úgy hogy hajnal 4kor ablaknyitás, macska kiment, 8ra visszajött, kajaosztásra.
Az esti piszkálásról magától leszokott, miután elég mozgástér volt neki hagyva egész nap (kint is bent is).
Utána már csak elaludt a hasamon, a dorombolásával elaltatott, és a gonosz megszökött az ablakpárkányba nézelődni :) gondolta most már hagy egy kicsit aludni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!