Bolhák a házban és rajtam is . Hogy tudnám kiirtani?
Figyelt kérdés
már probálkoztam midnennem naponta takaritok felmosok ecettel spray-el is fujtam de nem segit még mindig itt vannak azt hittem elmentek de ma találtam még 2...2013. júl. 19. 17:17
1/5 anonim válasza:
Van vmi háziállatod? mert előbb az állatot kell kezelni utána meg a lakásban kell írtani őket..
itt írnak mindenről olvasd el!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4605290-hogya..
2/5 anonim válasza:
nagyon alapos takarítás. Állatok bolhátlanítása spot-onnal elsődlegesen. Az összes ágynemű, ruhanemű kimosása minimum 60 fokon. + felmosás Neostomosanos oldattal. Az ecet ugyanis maximum a vízkövet távolítja el a bolhát nem.
3/5 A kérdező kommentje:
bent a házban nincs háziállát csak kint az udvaron ... és mindent megcsináltam már de még is itt vannak ...
2013. júl. 21. 18:06
4/5 anonim válasza:
Idén nagy bolhainvázió van, sokan panaszkodnak rá. Ha van diófátok, a levelét főzd meg jó erős főzetnek, s a leszűrt levével fújj be vagy törölgess át mindent, moss vele fel, stb. Az ágyakra-fotelokra tegyél zöld dióleveleket, a legegyszerűbb, ha nem egyenként, hanem nyelestül szeded le, kidobni is egyszerűbb lesz. 24-48 órát hagyd az ágyakon, kanapén, fotelon, garantáltan kiűzi a kis dögöket.
5/5 anonim válasza:
ha bolhásak az állatok épp elég ha te érintkezel velük,te is beviheted a házba ruhával együtt..
amiket írtunk azok hatásosak próbáld ki őket! Viszont az elsődleges a forrás megszüntetése vagyis az állatokat Neostomosan oldattal meg kell fürdetni utána jöhet a lakásban való írtás!
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!