Vannak még ilyenek rajtam kívül? 14/L
Nem piálok/cigizek/szexelek. Utálom a diszkókat. Utálom a mai zene többségét is... Nem töltök föl magamról 560 képet csücsörítve facebookra, nem sminkelem magam, nem rakom ki a melleim a kirakatba, kezd idegesítő lenni, hogy ilyen "különc" vagyok. Mindenki megkérdezi, hogy miért hallgatom "ezt" a zenét... ilyenkor próbálom elmagyarázni, hogy mert ilyen zenei stílusom van, ilyenkor vagy kiröhögnek, vagy nem figyelnek rám, utána még meg is sértődnek ha én teszek rájuk valami megjegyzést...
Tudom, hogy ezen elvileg nem lehet segíteni de azért van még valaki ilyen nézetekkel?
Nem különc vagy, hanem egy normális fiatal lány. Ebben a mai kifordult, örült és gátlástalan világban sajnos ritka az ilyen.
Légy büszke Magadra és maradj továbbra is ilyen.
34/F
Nem piálok. Nem cigizek. Szűz vagyok. Sosem voltam diszkóban. Van rólam maximum(!) 15 darab kép facebookon, egyiken se csücsörítek, bár van olyan, amin egy baráttal grimaszolunk. Szempillaspirál, szemceruza, korrektor - a maximum sminkem. Van, hogy kivágott pólót hordok, de ízlésesen teszem.
A zenékről annyit, hogy én szeretem a mai zenéket, csak nem a populáris fajtákat. Talán Bruno Mars és a Maroon 5 kivételével mind kicsit(igazságtalanul) ismeretlenebb. OneRepublic például nagy kedvencem.
Ha valaki megkérdezi, hogy miért ezt hallgatod, mondd, hogy azért, mert ez tetszik. Ennyi. Nem kell ezen mit magyarázni. Aki ezt nem tudja felfogni, az értelmi fogyatékos.
Még fiatal vagy, de remélem megmaradsz te is a "KÜLÖNCÖK" között. Engem is így hívnak, kb ez a becenevem. És tudod mit? Büszke vagyok rá! Legyél te is. ;)
17L
én nem mondanám, hogy magamra ismertem, viszont van egy barátnőm, aki egy az egyben ugyanez
én azt mondom, valóban jó, hogy meg tudsz maradni a saját stílusodnál, zenédnél, elveidnél, pláne ilyen fiatalon. nagyon hasznos lesz még az életben, hogy ennyi erő van benned.
viszont azt még hozzá tenném, hogy attól, hogy nem teljesen érzed magad az osztály-/iskolatársaid, ne adj' Isten kortársaid közé illőnek, ne vonj falat magad köré! nem ismerlek, így ez a tanács csak feltételes, de én azt mondom próbálj meg szocializálódni, bulizni egy kicsit, nehogy teljesen kirekesztett legyél.
a bulizásról annyit, hogy nem csak az lehet party hogy földig iszod magad és három pasival smárolsz egy éjszaka alatt...a mértéktartás a kulcs
én azt tanácsolom, vigyázz magadra, nehogy a "különc"-ből magányos és keseredett legyen, csak mert elítéltél mindent amit nem is ismertél!:)
18/L
u.i.:mindezt teljes jóindulattal és csöppnyi aggodalommal írtam, nem cikizésképp(egyszerűen úgy éreztem ezt meg kell osztanom, miután elolvastam a bejegyzésed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!