Rettegek a pókoktól! Ez mi? Tele van ilyennel a ház egyik oldala.
2013. dec. 4. 15:55
11/18 sippara válasza:
FARKASszemet? :D egyébként fogadd őszinte csodálatom, amiért le merted fényképezni :)
12/18 anonim válasza:
13/18 Mátranováki Fényevő válasza:
Farkaspók? Sokkal valószínűbbnek tartom az aknászpók (vagy valamelyik rokona) lehetőségét.
Persze nem vagyok arachnológus, és minimális ismereteim vannak e téren, de ez valahogy nem egy tipikus farkaspók-alkat.
14/18 anonim válasza:
Valóban aknász pók, télen kint meg halnak, a meleget követik, így a házakban próbálkoznak. Meg tudják magukat húzni a ház hőmérsékletén, azonban vagy éhen halnak, vagy szomjan, de tél után semmi kép sem maradnak. A farkas pók viszont igen. Hidd el több van ott 4-nél is, nagyon jó rejtőzködő életet élnek.
15/18 anonim válasza:
a ház másik három oldalán mászkálj
16/18 A kérdező kommentje:
igen aknászpók lesz az köszönöm..képen lehet nem annyira látszik.. nem a kép minőségére figyeltem de most így megnézve ő lesz az élőben volt alkalmam megnézni tüzetesebben is...rossz olvasni,hogy valaki ennyire fél a pókoktól az egyik kérdezőhöz képest én nem is rettegek annyira..bár ledermedtem és néztem rá.. még ma kis szemeit is láttam...
2013. dec. 7. 08:29
17/18 anonim válasza:
A pókok nagyon hasznos állatok,csak a sok sötét gyökér irta őket.Soha nem támadnak emberre,csak ha valaki direkt bántja őket és nincs más választásuk.Ennyi marhaságot már rég olvastam szegényekről amiket itt pár tudatlan egysejtű összehordott.
18/18 anonim válasza:
én sem értek hozzá, de ha valóban Aknászpók akkor sztem ne írtsd: "Magyarországon védett, eszmei érték: 10 000 Ft" (Wikipédia) és tartsd észben a következő formulát ami a pókokra és a skorpiókra vonatkozik általánosságban: minél nagyobb annál kevésbé veszélyes, és ugyan ez fordítva is igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!