Akkor azok nem poloskák amiket szénymosz. 3-4X meg jell mosni a kezünket mikor a szag végre kezd eltünni.
nov. 23. 20:50
2/18 A kérdező kommentje:
Nyilván felismerem a poloskát
Soha életemben nem éreztem semmilyen szagot belőlük
nov. 23. 20:52
3/18 anonim válasza:
Hát pedig rettenetesen büdösek. A szaglásoddal minden rendben?
nov. 23. 20:54
4/18 anonim válasza:
Szerintem nem mondanám büdösnek, inkább erős illatúnak őket.
Nagy hígításban kifejezett marcipánra emlékeztető, töményen viszont durván rossz. Na de a legtöbb illat amúgy is rossz töményen.
Az emberek általában amúgy nem azért undorodnak a büdösbogarak erős marcipán illatától, mert valóban büdös, hanem mert az agyukban összekötötték azt a büdösbogarakkal, és mivel maguktól a bogaraktól undorodnak, így az erős illatuktól még kisebb koncentrációban is undorodnak.
nov. 23. 21:02
5/18 anonim válasza:
Igen. Ha szét sem nyomod, hanem csak a közelében meglengeted a kezed, már nyomatja az aldehidet.
nov. 23. 21:08
6/18 anonim válasza:
Csak ha szét nyomós őket akkor.
nov. 23. 21:10
7/18 anonim válasza:
#6 Nem, ha megijed, akkor ösztönösen ereszti a bűzt. És ha simán legyezed magad, miközben arra repül, attól már megijed.
nov. 23. 21:51
8/18 anonim válasza:
A poloska nagyon büdös, abszolút nincs marcipánra emlékeztető "illata".
nov. 23. 21:59
9/18 anonim válasza:
"Soha életemben nem éreztem semmilyen szagot belőlük"
Kérdező!
Akkor neked ágyi poloskád van és az tényleg nem büdös csak kellemetlen.
Mi a bencepoloskáról beszélünk (Rhaphigaster nebulosa) ami azért büdös, mert védekezésül rossz szagú váladékot fecskendez ki.
nov. 23. 22:08
10/18 anonim válasza:
Szerintem is kicsit marcipánra emlékeztető amúgy a szaga, csak tömény, éles meg kellemetlen. Nem mondanám, hogy azért büdös, mert a bogárral asszociálom, azért büdös, mert tele van savval és szúrós. A sz*rszag sem azért büdös, mert tudom, hogy a sz*rnak a szaga, hanem szimplán azért, mert büdös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!