Megcsípte egy darázs a kisujjamat, körülbelül 1-2 órája, és még mindig nagyon fáj, zsibbadó érzés ami átsugárzik kissé az alkaromba is, be is dagadt, ez normális?
Figyelt kérdés
Talán gyerekkoromban csípett meg utoljára, így fogalmam sincs mi a normális és mi nem az. Persze utána néztem a neten előbb, de saját tapasztalatokra is kíváncsi vagyok, mert tényleg r.hadtul fáj. Azonnal bekentem Supraderm-el, majd később jegeltem és újra bekentem. Mert olvastam, hogy nem rögtön dagad be, de nekem be dagadt, azt nem írom, hogy 2xére mert nem, de láthatóan be dagadt és vöröses az ujjam.aug. 31. 20:52
21/27 anonim válasza:
A calcium semmit nem ér jó lenne ha végre megtanulnák az emberek.
22/27 anonim válasza:
Antihisztamin a gyógyszertárban kapható vény nélkül!
Amúgy javaslom, hogy amikor megcsíp, azonnal vizezd be a felüleletet, és tegyel rá cukrot!! Tapasztalatból írom!!
Gyerekként a gázkonvektorból kivettem kézzel a darázsfészket. Kb 10-15 csípés a tenyeremen.
Édesanyam azonnal bevizezte, cukrot tett rá, aztán bekötötte. A fájdalomtól bealudtam.
Mikor felketem, teljesen lement a dagadás róla.
Működik, de csak ha azonnal becukrozod!
23/27 anonim válasza:
Nekem pár éve volt 1 pont ujjam csípte meg. Nagyjából 2 óráig behajlítani egyáltalán nem bírtam. 6 óra volt, mire igen. De fájni még utána is fájt.
24/27 anonim válasza:
Fügét nagyon szeretik a lódarazsak... Ha az szúrt meg akkor pár nap szenvedés vár rád 😅
25/27 A kérdező kommentje:
Mèg mindig zsibbad a kisujjam, vörös az egész és èg, viszket is. Ha hideggel borogatom, akkor mèg fáj is egy kis ideig. Mikor el telt 2óra, már nem aggódtam, hogy bajom lesz, le is feküdtem aludni. A legrosszabb, hogy így kell ma dolgoznom, és szükségem van mind2 kezemre hozzá, ugyan is pék vagyok. A legrosszabb helyen csípet meg a kis...
szept. 1. 09:04
26/27 A kérdező kommentje:
De ugye, ez legyen a legkisebb problémám az életemben, igaz? 😄 Köszönöm szépen mindenkinek.
szept. 1. 09:06
27/27 anonim válasza:
Akkor jó eséllyel Lódarázs volt, annak ilyen a szúrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!