Miért félnek az emberek a póktól?
Figyelt kérdés
jún. 15. 00:12
11/14 anonim válasza:
Egyszer a bejáratunk elé szőtt hálót egy pók, az ajtó fölötti kis tetö és a lépcső közé kifeszítve. Egy éjszaka alatt, este még semmi, reggel meg kilépve ott van szemben egy nagy háló. Szép volt, nagyon sajnáltam leszedni mert sokat dolgozott vele, de útban volt, nem lehetett tőle kimenni...
12/14 A kérdező kommentje:
Ezért a pók ólra jutsz
jún. 15. 14:51
13/14 anonim válasza:
#12 🤣🤣🤣🤣
Amúgy én sem tudom, de én is félek tőlük. Vagyis nem a félelem a legjobb szó, hanem inkább írtózok. Világ életemben ez volt, de nem öltem meg őket, sajnálom őket lecsapni, ők is megérdemlik az életet. Sokszor találkoztam már farkaspókokkal, remélem, többet nem fogok, mert inkább a lakást gyújtanám fel.
14/14 anonim válasza:
Ösztön. Hogy kerüljük a csípést a mérget, én úgy tudom.
Egyébként én szeretem a pókokat, bátyám gyűjti is őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!