Miért van az, h. az emberek általában a kutyáktól félnek?
Én jobban szeretem a kutyákat, de mégis tőlük félek.
Harapott már meg kutya. Csak úgy a semmiből odafutott hozzám az utcán és belém harapott. Meg ugattak is meg már sokszor családi házas környéken.
A gazdik meg nem is vigyáznak rájuk. Veszélyes nagytestű kutyáknál nyitva a kapu, simán kijöhetnek, sétáltatás közben nincs rajtuk póráz, nem is figyelnek rájuk.
Macska még sose akart rám támadni :) És nem is jellemző, hogy az utcán macskákkal találkoznék.
Én mindkettőt kedvelem de a macskák a befutók. Sokkal önállóbbak. Van egy labrador keverékünk imádom de ha akarnám agyonverhetném és eszébe se jutna támadni. Egy macska nem ilyen ő ahogy úgy érzi forró a lába alatt a talaj meglép. Emellett ha jól nevelsz egy macskát azok is tudnak hihetetlen ragaszkodók és emberszeretők lenni.
A félelem részét meg már leírták. Még egy csivavának is nagyobb az állkapcsa és a fogai mint egy macskának. (persze a csivava és a yorki meg a mopsz és a hasonló ölebek nem szoktak félelmet kiváltani általában.) Most őszintén ha nem sikerül kikaparnia a szemedet a cicának akkor komoly kárt nem tud benned tenni míg ez nem mondható el pl egy tacskóról.
8: ez nem igaz, a macska is nagyon tud szeretni. Nem vagyok elfogult, mert én is inkább kutyás vagyok.
De a cica is ugyanúgy vár az ajtó előtt, mikor mész haza. Bebújik melléd az ágyba. Bújik hozzád, várja, hogy simogasd, szeretgesd. Nekem még nem volt, de ezt mesélik a cicás ismerősök.
Volt, hogy vendégségben voltunk cicás családnál. Annyira megszeretett a cicájuk, hogy egyfolytában rajtam lógott. Állandóan jött oda hozzám és bújt, éjszaka is bebújt mellém az ágyba és át kellett ölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!