A beagle általában barátkozó, semleges vagy tartózkodó idegenekkel szemben?
Az enyém nagyon barátkozós.
Mondjuk ő vérbeli panelkutya lett,hozzá van szokva,hogy sétánál ha nem is végig de van olyan időszak,amikor rengeteg ember van körülötte.
A postást imádja,konkrétan volt olyan,hogy simán el is ment volna vele,úgy kellett kitessékelni a liftből:D
Az idegen gyerekeket is imádja,de ehhez is hozzá van szokva,mert kiskorában rengeteget játszott gyerekekkel,azóta is van olyan kislány,aki ha meglátja azonnal rohan hozzá,ölelgeti stb de szerencsére nagyon jól tudja kezelni a helyzetet.
Ha egy ismerősnek köszönök az úton,akkor menne oda csóváló farokkal haverkodni vele,akkor is ha előtte nem látta:D
Kutyákkal is kijön,bár van egy állandó 3 kutya,akit nem tudunk elviselni,de a történet onnan kezdődik,hogy amikor még kicsi volt ezek a kutyák mindig megugatták,már akkor neki akartak menni,szóval ennyi önvédelem szerintem még belefér a részéről,hogy ő is visszaugat/nem hagyja magát.
Viszont minden más kutyát imád,olyan konfliktusunk még szerintem nem volt,amit ő kezdeményezett volna.
Egyébként ez személyiség kérdése is.Ismerek olyan biglit,aki tényleg csak a szagok után megy és az emberekkel nem foglalkozik,viszont olyan kutyust én nem ismerek,aki önmagától lett volna agresszív(azért fogalmazok így,mert ismertem egy agresszív biglit,de szegényt a gazdi láncon tartotta,kutyákkal soha nem volt kapcsolata,nem vitték sétálni,tehát itt a gazdin múlt szerintem a dolog)
Változó. Én 2 kutyát ismerek, az egyik idős, de nagyon barátságos, emellett állandó jelleggel menne, az se érdekli, ha már fáj a lába, csak menjen, a gazdája mindig kétségbe van esve, hogy már nem mai gyerek, de még is megy vele mindennap, mert kimeríthetetlen:D
A másik nem szökős, nem menőkés, ő csak pusziosztó, bár azt hiszem van benne más fajta is, nem 100% beagle (menhelyi).
Én azt szoktam mondani a két beagle lányomnak, hogy: "Ketten vagytok,de egyet sem értek!" :D nagyon barátságosak :) Mindenkit beengednek az udvarba :) Múltkor a futár srácot úgy fogadták, hogy vitték neki a labdát, és hanyatt feküdtek neki egy kis simogatásra :D
Én csak nevetek rajtuk :D Mindenkinek puszit osztanak, mindenkinek örülnek, legyen az ismerős, vagy idegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!