Félek a kutyáktól hogy győzzem le a félelmem?
Az elött nem féltem tõlük, a nagyoktól sem
úgy kezdõdött hogy egy helyen dolgoztunk és ott volt egy nagy németjuhász aki kétszer rámtámadt
Keress meg egy jó kutyasulit. Beszélj egy jó (!) kiképzővel. Szinte biztos, hogy tud segíteni.
Ö talál olyan kutyát, akivel együt fogsz tudni dolgozni
(adott esetben akár annyit is jelenthet eleinte, hogy eltűröd a jelenlétét)
Előbb ismerősök rokonok megbízható kutyáival próbálkozz.Nem feltétlen kistestűekkel,mert ők nagyon köcsögök tudnak lenni,nekem van egy 4 éves havanesem és mindenkivel nagyon barátságos,de ha vkin érzi,hogy fél akkor morogni kezd,de nem támadna meg senkit sem. Illetve talán még kutyasulikba érdemes lenne.Biztos szívesen segítenének. Első körben kölyök kutyákkal kéne kezdened az ismerkedést,mert ők olyanok mint a gyerek ártatlanok,ha félsz nem lesz semmi max halálra nyalnak :D
Aztán mikor a kölykökkel minden jól megy lehet felnőtt kutyák minden méretből.
Igazából a kutyatámadások jó része az,hogy az ember nem ismeri fel időben a kutya jelzéseit,biztos az a kutya is adott jelzéseket feléd,amit te nem fogtál fel és ezért támadott. Ez lehetett,hogy túl bele másztál a személyes terébe,játékához,kajájához közel mentél,rossz mozdulat vagy bármi főleg az ilyen munkahelyeken lévő őrző kutyák nem éppen jól szocializált,nevelt kutyák...
Köszi a válaszokat :)
A kicsi kutyáktól nem félek akkor sem ha ugatnak
az apámmal már beszéltem
Töle félt az a kutya
Csak azt mondta hogy határozottnak kell lenni, határozott hangon kell neki szólni de könnyû mondani ha egyszer félek tõle nehéz határozottnak lenni
Ha lesz idôm akkor feltétlen :)
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!