Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, h. az emberek...

Miért van az, h. az emberek általában a kutyáktól félnek?

Figyelt kérdés
Nem a macskáktól. Ja és miért szeretik jobban némelyek a macskákat? és miért mondják azt, hogy a macska sokkal hálásabb meg ilyenek...

2016. okt. 10. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne idegeskedj. Én 100%-ban kutyás vagyok úgy igazán én se értem a cicásokat, de elfogadom, hogy ő ugyaúgy szereti a kis szőrpamacsát, mint én a kutyáimat. Ez olyan kb, mintha a színeket néznénk. Nekem a kedvencem a kék valakinek meg a sárga ez van nem vagyunk egyformák. Szerintem sokkal szomorúbb az ha valaki semmilyen állatot nem szeret, v mindegyiktől fél.
2016. okt. 10. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
26%

Én egyszer sétáltam a 30 kilós kutyámmal (ezt azért mondom mert nem csivava méretű) és mikor beértünk egy utcába követni kezdett bennünket egy macska. Megálltunk gondoltam majd észre veszi a méretbelu különbségeket, de nem....az a dög kapásból megtámadta a kutyámat...mázlija volt hogy a kutyám szocializálva van a macskákhoz különben csak mutatóba maradt volna belőle. Van nekünk is egy macskánk és ha haza érek szalad le a lépcsőn. De egy percig se higgyétek hogy miattam...csak egyszerűen képtelen felfogni hogy nem mehet ki és nem jöhet le a lépcsőn. Úgy összekarmol minket hogy a hugom már azzal viccelődött hogy az iskolában azt hiszik hogy vagdossa magát. Még kölyök de már vissza tudja húzni a karmait, szóval nem véletlen. Nem szeretem a macskákat, viszont nem érdekel ha más igen, legyen velük boldog, viszont azt nagyon utálom ha valaki megpróbálja az orrom alá dörgölni hogy de a macskák jobbak mint a kutyák....a kutyám alapból olyan mint egy kutya testű macska és ez nem vicc.

Szóval röviden én a kutyákat szeretem jobban, a macskák szerintem kis dögök, ezt nem hangoztatom és nem kezdek a macskásokkal kötekedni hogy miért jobb egy kutya, viszont nagyon zavar hogy elég sok macskás (nem az összes(akinek nem inge nem veszi magárra)) folyton kötekedik hogy a macskák jobbak, a kutyák maguktól élni sem tudnak, meg haszontalanok....ebből is származik egy kicsit a gyűlölet.

2016. okt. 10. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Én jobban félek a macskáktól,mint a kutyáktól és inkább egy nagytestű mint 1 macsekkal legyen dolgom.

Minél nagyobb a kutya annál békésebb, persze itt nem a lánc végéről elszabadult komondorról beszélek aki rettegésben tart egy utcát.

Kutyakozmetikus vagyok, a legtöbb kutyához elegendő egy ember, amelyikhez kettő kell az már tényleg nagyon kivételes és problémás kutya.

Macskákhoz szinte mindig 2-3 ember kell, náluk nagyon ritka mikor csak egy ember megtud velük csinálni bármit is.

Én meg hiszek a gazdák szavának,mikor azt mondják nagyon barátságos, nem félek tőlük,nem tehetem,mert megéreznék rögtön. De amikor bele harap a kezedbe vagy beléd karmol,nem kellemes.Tovább ott marad a nyoma és sokkal jobban fáj,mint egy kutya harapás,karmolás.

Egy kozmetikus lány az intenzíven kötött ki amiért egy macska megharapta. Macskáknak durván sok kórokozó van a szájában!

Szóval azért ez hülyeség,hogy a macskák ártalmatlanok, jó nyilván egy utcában kóborló macska nem fog effektív megtámadni.De ismerősömnél is nekem jött már macska szerencsére akkor hosszú szárú bőr csizmában voltam, anélkül szép lehetett volna a lábam.

De ha kutyákkal-macskákkal foglalkozik az ember akkor tudja,hogy a macskák sokkal veszélyesebbek!!!

Nekem is két zsebcirkálom van egyik 5 kg másik 4,5 kg. Mégis van aki fél tőlük.

Én már leszarom.

13 éve vannak kutyáink.Már bele törődtem.

És még hogy fognak félni a kövi kutyámnál aki egy 45-50 kg-os ebzet lesz :D :D

Eskü várom a fejeket :DDD

Amúgy meg fogadd el vkinek a macskák a hálásabbak vkinek a kutyák vkinek meg a hüllők!!

Én kutya párti vagyok, nem annyira kedvelem a macskákat,de ezt nem hangoztatom, én már túl léptem ezen.

Neked is ezt javaslom.

2016. okt. 10. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért van az, h. az emberek általában a kutyáktól félnek?

Láttál már a kerítést majd' szétszaggató macskát acsarkodni, amikor elmész előtte a járdán? Ugye nem. Látványra egy macska sokkal szelídebb képet mutat, mint egy házőrző kutya.

2016. okt. 11. 14:42
 15/16 A kérdező kommentje:
igen,ezt a választ már kb. 3-szor felfogtam. köszi a "felvilágosítást". ja és már egyszer el is magyaráztam,h mire gondolok.
2016. okt. 11. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég hülye megfogalmazás volt az, h "miért szeretik némelyek jobban a macskákat?"-igazatok van, szerintem egy macska is lehet olyan ari mint egy kutya, de miért van az embereknek rögtön rossz benyomásuk egy kutyáról? És amúgy én pl még nem láttam kerítést szétszaggató habzó szájú komondort. Sőt, még azokat a kutyákat akik ugatnak rám, a kerítésen keresztül meg tudom simizni. Na mindegy. Köszi a válaszokat. :)
2016. okt. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!