Hogy juthattak a babaöbölbe a bolhák?
Teljesen kivagyok, szóval teljesen mindegy, hogy ki mennyire fog ebbe belekötni, anélkül is idegrohamot tudnék kapni.
5 éves lányomnak van macskája, ami eltűnt és egy hete visszakerült, de bolhás lett.
Kapott utána bolhairtó nyakörvet, férjem és a lányom törődik ezzel a macskával, szóval nem tudom mégis hogyan, de valahogy bekerültek a bolhák a babaöbölbe….
A bejárat előtt van közvetlenül a fogas, cipős és ahogy belépünk, ott van a nappali+konyha.
A nappaliban van a babaöböl, tehát nem km-re a bejárattól.
Javarészt mindent kimostam egyből amikor lányom fogdosta a macskát, talán a kabátja maradt ki, akkor még nem tudtuk hogy bolhás.
A babaöbölben láttunk pár darabot, de egyszeren fogalmam sincs hogy kerülhettek oda… máshol nem vettem észre..
Semmilyen ruhadarabot nem tettünk bele kintről, hacsak a lányom nem vihette oda…?
Most mindent mosok kifele, porszívozok, nem tudom még mit csináljak, kivagyok :(
24-es, nem annyira uj dolog, max csak valahogy nem kerult a latoteredbe :D
Ocsemnek legalabbis 10 eve mar volt, most a kisfiam is hasznalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!