Babaöbölben is biztonsagosan hasznalhato a legzesfigyelo?
Van mar egy 3,5 eves kislanyom, oktoberben erkezik a kisteso. A kislanyom a kezdetektol fogva a sajat szobajaban aludt a sajat kisagyaban, sose aludt velunk, nem is volt ezzel gond. Viszont mivel a csaladban elofordult mar a bolcsohalal, ezert nekem nagyon fontos volt, h legyen legzesfigyelo(meg persze babaelsosegely tanfolyamra is jartam h tudjam mi a teendo ha beriaszt).
Most a kistesonal ugy erzem nem fogom birni ugy az ejszakazast h at kell jarnom az o szobajaba, ott tolteni a fel ejszakat, egyszerubbnek tunik egy babaobol az agyhoz…
Szoval A KERDES: a legzesfigyelo nem fogja felvenni az en legzesemet igy h az agy mellett van a baba? Mert a kislanyommal emlekszem volna olyan h kivettem a kisagybol, alltam a kisagy mellett es ugyanugy jelzett mintha benne fekudne a gyerek. Mindig csak akkor jelzett be ha hatrebb leptem
Babysense 2 pro van egyebkent
Ez sajnos pont az, hogy van amelyik érzékel téged is és van amelyik nem (ismerősök tapasztalata alapján kb10-ből 2 jó babaöbölhöz). Érdemesebb egy jobb bababoltba elmenni és érdeklődni. Ők szakszerűen tudnak segíteni a kiválasztásban. A pelusra csiptethető is egy jó megoldás, ha nem hason alszik és nem vastagabb vagy patentos mosható pelust kap.
Jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!