Akiknél volt ágyipoloska, írjatok tapasztalatokat? Minden részlet érdekel. Szabad szemmel láthatóak? Milyen színűek? Hogy szűnt meg? Ki kellett dobni az ágyat? Vagy mást? Mit nem szabad csinálni? Stb? Minden jótanács, ami eszedbe jut.
Köszönöm szépen az eddigi tapasztalatokat, segítséget.
Arra van ötletetek, hogy ha nem ágyipoloska és nem bolha, akkor mi lehet még?
Azóta sem látok élőlényeket.
A bőrömön a piros pöttyöket a saját szobámban nem is láttam annyira, mint kiderült.
Tegnap átmentem egy másik helyiségbe, ahol sokkal nagyobb a fény. (Mesterséges fény, csak sokkal több izzó van az ottani csillárban.)
Akkor jobban megláttam. Több piros "pötty" van, mint gondoltam. Egy része olyan, mintha csípés lenne, más része viszont inkább éranyajegyre hasonlít!!!
Csináltunk fényképeket, nagyon rosszul sikerültek, de azért megpróbálom valahova feltölteni.
Majd még írok.
Köszönöm szépen. Azóta sem láttam sem bolhát, sem ágyipoloskát.
Gondoltam én is allergiára.
#27. Megkerestem Neked. Egy másik kérdésnél is megkérdeztem.
Ha jól látom, ott működik a link.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1201995..
Köszönöm, megnéztem a képeket. Fura módon most egyébként az itteniek is bejönnek.
Ami a legjobban hasonlít, az talán ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!