Hogyan tudnám legyőzni a pókoktól való félelmet?
*állat
** akkor kiszolgáltatott lennék
10 folyt: és még életemben nem sikítoztam tőlük, olyan erős érzelmi sokk ér és stressz hogy hang se jön ki a számon. Szóval anyukád se volt igazán arachnophobiás. Ha hirtelen meglátok egyet, akár a tévében, egy hang nélkül messzebb ugrom, vagy fel a kanapéra (tévé esetén), akár akadályokon is "átteleportálom" magam, ahogy a többiek mondják. Nem tudom hogy csinálom, másodperc törtrésze alatt történik, csak arra eszmélek hogy már máshol vagyok, mint előtte álltam.
Biztos nem pocsékolom az energiáimat sikítozásra, mikor a szervezetem vészhelyzetet riadóztat a tudatalattimban.
* Bocsi nem a csáprágóit emelgette hanem az elül lévő egyik lábát mint mikor valaki a kezével hadonászik jelzés értékűen a levegőbe, hogy menjen innen ez az ő háza. Elnézést elírtam javítom.
Vicces volt amúgy. 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!