Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a pókoktól való félelmet?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék félni a pókoktól, igazán szép és hasznos állatok de anyám araknofóbiás és kiskorom óta azt láttam hogy visítozik tőlük és valószínű hogy csak anyám miatt alakúlt ki ez nálam, ja meg azért a karolópókakat meg merem fogni csak a többit nem.
2022. aug. 6. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

*állat

** akkor kiszolgáltatott lennék

2022. aug. 7. 07:31
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

10 folyt: és még életemben nem sikítoztam tőlük, olyan erős érzelmi sokk ér és stressz hogy hang se jön ki a számon. Szóval anyukád se volt igazán arachnophobiás. Ha hirtelen meglátok egyet, akár a tévében, egy hang nélkül messzebb ugrom, vagy fel a kanapéra (tévé esetén), akár akadályokon is "átteleportálom" magam, ahogy a többiek mondják. Nem tudom hogy csinálom, másodperc törtrésze alatt történik, csak arra eszmélek hogy már máshol vagyok, mint előtte álltam.

Biztos nem pocsékolom az energiáimat sikítozásra, mikor a szervezetem vészhelyzetet riadóztat a tudatalattimban.

2022. aug. 7. 07:38
 13/16 NTBS ***** válasza:
Szakemberhez fordulni esetleg.
2022. aug. 7. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:
A privát megkeresőnek köszönöm szépen. Felnőtt vagyok amúgy. 😄
2022. aug. 7. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:

* Bocsi nem a csáprágóit emelgette hanem az elül lévő egyik lábát mint mikor valaki a kezével hadonászik jelzés értékűen a levegőbe, hogy menjen innen ez az ő háza. Elnézést elírtam javítom.

Vicces volt amúgy. 😄

2022. aug. 7. 18:21
 16/16 A kérdező kommentje:
#12 mindenkinek máshogy jönnek ki a félelmei, ne csak magadból indulj ki és írd le hogy mit is csinálsz mikor meglátsz egy pókot xd, és én egy szóval sem írtam hogy araknofóbiám van, azt irtam hogy félek tölük, én inkább attól félek hogy megcsíp, de azért köszi, asszem xD
2022. aug. 9. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!