Hogyan tudnám legyőzni a pókoktól való félelmet?
Nekem a zugpókok és az álkaszás pókok segítettek. Tőlük nem félek. Jobban félnek tőlem ők.
Én konkrétan onnan tudtam hogy van a közelembe pók vagy rovar hogy berezonált a fülem mielőtt észre vettem volna. Ezt nem tudom hogy csináltam de mindig megéreztem hogy ott van es tenyleg ott volt. Ez olyan mint mikor a hatadon vagy a valladon erzed hogy neznek. Ezeket kinőttem. Bar a fülrezonalas van amikor elojonne szerintem. De a zug es alkaszas pokok megtanitottak hogy nem kell rettegnem tőlük. Sőt eleinte az ezüstös pikelykével is így voltam míg nem olvastam róla és amig nem csináltak vicces dolgokat. Aztán rájöttem hogy tulajdonképpen cukik a maguk módján és szintén hasznosak.
Vicces jelenetek:
A pók Karácsony előtt pár nappal csomagolt valamit és mikor meg akartam nézni mit csomagol látványosan hátat fordítva folytatta tovább a csomagolást. Jól el is takarva csomagolgatta szorgosan. 😄 Ez volt 23-án. Aztán másnap reggel landoltatta az ágyamra a karácsonyi ajándékát míg én a konyhába reggeliztem. Elképzeltem hogy mi lenne ha a pók tényleg ajándékot akart volna nekem készíteni de mivel semmilye sem volt csak a levedlett bőre ezért gondolta ennek is örülök. Aztán megláttam az ajándékot a levedlett lábai voltak. Ma tudtam meg hogy vedlenek addig azt hittem hogy egy pok familiát láttam, de nem. Az életszakaszonkénti vedlésének eredménye. Az olyan barna vékony póklábak. Bár ezt a pókot nem tudom milyen olyan álkaszás póknak tűnik hosszú lábakkal, de amúgy fekete színű.
A masik vicces amikor az egyik zugpokot bezavartam a szekreny moge es kisprintelt onnan. Mire utana jott egy csápjait emelgető másik zugpók hogy az az ő zuga. 😏
Az ezüstös pikelyke hát egyszer beosont a fehérneműs fiókba és a fehérneműmön jampizott. Megijedtem, aztán leráztam a fehérneműmről. De, hogy ezt enyhítsem rászóltam hogy hé az az én bugyim különben is rád giga nagy. 😄 Aztán elképzeltem, hogy mi lenne ha az ezüstös pikelyke tényleg bugyit akarna és hát kacagásba kezdve elillant az ijedtségem.
Esti mese
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!