Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Melyik rovarirtóktól halnak...

Melyik rovarirtóktól halnak meg a muslicák?

Figyelt kérdés

Melyik az a rovarirtó típus, ami a leghatásosabb a muslicák ellen?

A szüleim lakása tele van muslicákkal, mert a nagybátyám valami gyümölcsöt otthagyott bent mikor fent volt és most tele vannak, de minden szobában, én havonta egyszer megyek a lakásukba szétnézni, de a nagybátyámnak is van kulcsa, a szüleim elutaztak fél évre dolgozni és hiába dobtam ki a már elrohadt gyümölcsöt és szellőztettem, a muslicák nem tágítanak. Mi a legjobb megoldás?

tegnap 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem bármelyiktől...
tegnap 20:52
 2/4 anonim válasza:
Otthon van egy pincénk amiben édesapám foglalkozik borászkodással! Dugig szokott lenni muslicával és ő azzal fújta le ami volt. Chemotox, Rovatox, Bros légyírtó. Mindig használt mindegyik amelyik jó volt a légy ellen is! Tapasztalatból mondom!
tegnap 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Én a saját lakásomban biztos nem vegyszereznék rovarirtóval. Ha eltávolítod, amire odajöttek, egy idő után kikopnak. De csináljatsz csapdát is. Flakonból, bele ecet, cukor, belemennek aztán nem jönnek ki. De biztos van neten egy csomó 5let.
tegnap 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Van gyümölcslégy (muslica) csapda kb minden boltban árulják egy gyümölcs illatú folyadékot tartalmazó kis tartály körülötte ragacsos papír kupola az a legjobb
tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!