SOS! Gyúlolom, iszonyodok, undorodom ezektol, es a folyamatos takaritas, rovarirtok ellenere naponta van poloska a szobamba. Mit tegyek ellene?
Mar tudorakot kapok a rovarirtotol es csak jonnek jonnek ezek az undormanyok.Segito jó tanacsot kerek!
Most epp szodabikarbona-ecet-langyos viz van soron. Van szunyoghalom, de sajnos vacak. Epp akkora a rés, h bejon.Rettegek
A szappanos víz többet ér (2%-os kenőszappanos oldat)
Kenőszappant a festékboltban tudsz venni
Sajnos tuti megoldás nincsen. Ma tapostam össze belőlük pár százat. Tegnap hasonló mennyiség kapott szappanos fürdetést...
Vegyél öntapadós szúnyoghálót, vagy ragassz egy papírt oda celuxszal, ahol lyukas.
Illoolajat érdemes párologtatni az ablak előtt, a citromfüves a tuti.
Nálam nincs szúnyogháló, rengeteg a poloska kint, úgy oldottam meg, hogy nem nyitom ki az ablakot, a levegő a szúnyoghálós ablakból a szemben lévő szobából jön.
Én nem utálom, hanem inkább félek tőlük, ahogy este repülnek vagy váratlan helyen felbukkannak.
Először is óvodás dolog "rettegni" ilyen ártalmatlan apró élőlényektől...
Másodszor csak a fent említett szúnyoghálós módszer válik be, más nem!
Több millió vagy milliárd darab él belőlük csak a hazánkban! Szerinted majd Te egyedül kiirtod őket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!