Egy pici pók szaladgál napok óta a plafonon. Olyan kicsi fajta, sötétebb. Ezek is csípnek ?
Figyelt kérdés
tegnap 18:22
1/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy le kell fújni, de olyan jól elvan.
Itt nem alszunk. ( akkor már lefújtam volna)
Egyedül van.
Ezek is csípnek ?
tegnap 18:26
2/4 anonim válasza:
A pókok nem csípnek, hanem harapnak, de alapvetően a vadászatra használják a csáprágóikat, ritkább esetben védekezésre.
A "pókcsípések" sok esetben nem póktól származnak, a pókharapás nyoma két pici szúrás, de ok nélkül nem támad meg, nincs értelme, a pókok nem élősködők, nem vérszívók.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnap 19:38
4/4 anonim válasza:
Nálam minimum 6-8 pókfaj több tucat egyede lakik a lakásban és sohasem volt velük összetűzésem, pedig van olyan is, ami nagyobb. Sokszor mikor szaladgál a dajkapók a pulton, tudom h szomjas és vizet keres - olyankor odaspriccelek neki pár csepp vizet és iszik, tök cukik. :) Én nem zavarom őket, ők pedig gondoskodnak róla, hogyha berepül poloska, akkor nem fog koppanni a szekrény mögött. :) nagyon kis hatékony bestiák. Nálatok sem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!