Fcityzen kérdése:
Honnan jönnek a kaszáspókok? Több, rendszeresen takarított fürdőszobában találkoztam nagy példányokkal.
Figyelt kérdés
Nem félek tőlük, inkább sajnálom őket, mert táplálék hiányában elég rövid életűek lehetnek. Nekem háziállatnak tűnnek, mert a természetben nem nagyon találkoztam velük.2022. júl. 31. 22:04
1/3 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam.
A másik a muslica. 2 hónapig semmi, aztán veszek egy citromot a teámhoz, félbevágom, és hopp odateleportál valahonnan 2-3.
Misztikus.
2/3 anonim válasza:
Találnak azok bőven kaját, ne féltsd őket. És van belőlük bőven a természetben is, csak ott nem annyira feltűnőek, mint otthon a sarokban.
3/3 anonim válasza:
A rétről. Miután egész nap kaszáltak.. . Akik nappal is a sarokban vannak, éppen jól megérdemelt szabadságukat töltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!