Azt honnan tudom h a háznak amiben lakom van-e EPH rendszere?
"1000éve mi lakunk itt de ilyen tudtommal nem készült soha."
Az nem csak olyan, hogy egyszercsak ott terem.
Kell hívni egy felülvizsgálót, aki átvizsgálja, méréseket végez, jegyzőkönyvbe foglalja a tapasztaltakat, minősít.
Feltételezem te vagy az ingatlan tulajdonosa. Hiába laksz ott ezer éve, mondjuk holnap megráz valakit az áram, megkérdezik ki a felelős érte. Mint tulajdonos, felelős vagy a műszaki állapotáért. Neked kell gondoskodnod arról, hogy minden rendben legyen. Nem feltétlenül saját kezűleg, hanem hozzáértőt megbízva, a felelősséget írásba foglalva, elismerve.
Ha nincs ilyen, akkor az a hunyó, aki elmulasztotta ezt megtenni.
Értem én, hogy bekötnéd, csak a kérdésed komoly kétségeket ébreszt az iránt, hogy egyáltalán tudod-e mit, miért és hogyan kell kialakítani, úgy, hogy még a végén esetleg valaki azt alá is írja neked ha arra kerülne a sor.
Vagy magadnak állítasz ki nyilatkozatot szerelői ellenőrzésről, hogy az érintett villamos szerelés a szabványoknak megfelelő módon került kivitelezésre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!