Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mit tegyek ha brutális a...

Mit tegyek ha brutális a pókfóbiám?

Figyelt kérdés
Még a nagyon kicsi pókoktól is félek, most jelenleg félek aludni mert 2 darab 1 cm-es pók van a falamon és itt mászkálnak. Most a macskámmal ülök a szőnyegen. Iszonyatosan félek tőlük. A szüleim alszanak tehát ők nem tudják elvinni. Tesóm is alszik. A macskám is fél a pókoktól. Egyszerűen szorongok ha egy kicsi pókot is látok és nem a külsőjüktől félek hanem nem tudom, hogy mitől. De brutálisan félek tőlük. Volt rá példa, hogy sírtam egy kb 5mm-es pók miatt, mert ott volt az asztalon én meg reggeliztem.Valaki valamivel tudna segíteni?

2021. aug. 22. 23:58
 1/10 anonim válasza:
60%

Szia. Én is ebben a cipőben jártam, illetve még mindig járok. Én hozzászoktattam magamat. Kesztyűben fogtam a pókokat, rovarokat, aztán a csupasz kezemben, és látható a javulás.

Cikinek hangzik, sokan ki is nevetnek, de tudom milyen érzés.

Szerintem menj ki a nappaliba, aludj ott :D

2021. aug. 23. 00:11
 2/10 anonim válasza:
12%
Fujd le hajlakkal, esetleg hajlakk+öngyújtó. De átérzem a félelmed, én a poloskáktól félek nagyon, annyira, hogy kb ránézni sem merek, leütni sem, nagyon maximum lefújni merem őket 😠😀
2021. aug. 23. 02:03
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Legyen a szobádban egy kisebb doboz (pl: kiürült fültisztító doboza), ha meglátsz valahol egy pókot vagy más rovart, ráfeded a dobozt, majd amikor belemászik, gyorsan rácsavarod a tetejét. Reggel szabadon engeded őket, ezzel mindannyian jól jártok. :) Nekem volt olyan, hogy egy este háromféle rovar is belekerült, aztán másnap ment mindenki az útjára. :) Remélem segíthettem...
2021. aug. 23. 02:35
 4/10 anonim válasza:
76%
Fogj egy papucsot és csapd le ha ott mászik a falon. Előbb utóbb úgyis le kell győznöd a félelmedet 😅
2021. aug. 23. 07:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. aug. 23. 07:14
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Fordulj orvoshoz!
2021. aug. 23. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
..nyírd ki.
2021. aug. 23. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Én is félek a pókoktol. Ha meglátom egyet keresztet vetek magamra. Ugyanígy félek a csótányoktól, patkányoktól, százlábútol. Nekem az lenne kínzás ha ilyen állatokkal összezárnának.
2021. aug. 23. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

8,akkor remélhetőleg nem pesti lakos vagy.

Itt van csótány,sok utcában annyira,hogy magán az utcán is szaladgálnak.Nem is tudom miféle csótányok ezek,ameddig nem laktam itt sose láttam ekkora rondaságokat.

Kb 2 centisek,sötétbarnák/feketék és ilyen hülye hangal tudják hívni egymást.Vagy legalábbis én hallom.Kopog/zizeg vagy nem is tudom,elég jellegzetes.Plusz hallod mozogni,éjszaka a padlón rendesen hallani lehet futni,falnak menni,leesni..

Én legalábbis hallom,mindig fel is kelek rá ha bemászik az ablakon,hozom is a papucsom.Párom ébren se veszi észre..😅

2021. aug. 23. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyváradon, Romániában élek.
2021. aug. 23. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!