Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan győzhetném le a pókfóbi...

Hogyan győzhetném le a pókfóbiámat?

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy pókot rendesen bepánikolok, elkezd nagyon verni a szivem és sírni is elkezdek konkrétan. Akár képernyőn keresztül látom, akkor is már a telefont eldobom, mert undorodom tőle. Ha egy nap pók van a szobámban, este nem merek elaludni, mert félek, hogy este ott fog mászkálni az ágyamban stb. Ez már nagyon idegesítő, megnehezíti az életemet nem is kicsit. Légysz segítsetek, házilag esetleg le lehetne győzni valahogy vagy csak a pszichológus a megoldás? 😖
2017. szept. 6. 20:54
 1/5 anonim válasza:
9%
Nyugi a kedvenc állatom a pók :) nemtudom miért undorodnak tőle , pedig , ha nembántof akkor nem bánt ő s e téged ,amúgy is meg nem minden pók csíp... Ami nálatok lehet a plafonon az meg tutira nem ;)
2017. szept. 6. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

"nyugi a kedvenc állatom a pók :) "

Kit érdekel? Ettől kellene megnyugodnia? Egyébként azért undorodnak tőle, mert sok szeme és lába van. Általában a kisgyerek korra vezethető vissza, például hogy valaki a közelében nagyon megijedt egy póktól, és megmaradt benne. Egy előadáson hallottam ezt.

2017. szept. 7. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én is félek tőlük nagyon xd éjjelente 3-at is megeszik egy ember nyugi xd
2017. szept. 7. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nem, egyet sem esz meg az ember álmában. Valami olyasmi a története, hogy egy nő irt egy tanulmányt az emberek hiszékenységéről, és az emberek bevették. Második válaszoló vagyok. A kérdezővel együtt én is várok értelmes válaszokat
2017. szept. 7. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit a magad "erejéből" is megtehetsz, hogy sok infót gyűjtesz róluk, de nem a gagyi, meg a horror, babonás agymenésekből, hanem ismeretterjesztő műsorokból, könyvekből. Ha megtanulsz úgy tekinteni rájuk, hogy ismered a jó és hasznos tulajdonságaikat, a természetben betöltött szerepüket, jelentőségüket is, akkor már nem csak a rettegés és az undor jut eszedbe majd egy-egy pókról. Pl. mennyi veszélyes és utálatos bogár szerepel az étlapjukon és mennyi, számodra kedves madár -és miegyébnek szolgál eleségül.

[link]

Van virágon élő pók, ami színváltással is képes álcázni magár a szerencsés vadászat érdekében [link]

Tegyél azért, hogy többet tudj róluk, ne engedd, hogy a félelmeid irányítsanak! Csak attól félsz, amit nem ismersz.

h

2017. szept. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!