Hogyan csapjak le egy pókot?
Pókfóbiás vagyok, NAGYON! Ez nekem nem megy egyszerűen, úgyhogy valami tippet, ha kérhetek!
Ui.:aki nem pókfóbiás az ne kezdjen el írni hülyeségeket, hogy "csapd le azt kész"
Én nem vagyok az, szóval bocsánat, ha nem lesz hasznos a tanácsom.
1. Lefújod rovariróval.
2. Lecsapod egy újsággal.(felvehetsz hozzá kesztyűt is)
Fogsz egy dobozt, aminek van teteje, a tetővel beletereled a pókot a dobozba, aztán kiviszed (a tetővel akadályozod, hogy kimásszon) és szabadon engeded.
Vagy fogsz egy seprűt, meg egy dobozt (akár egy nagyobb papírdobozt is), a seprűvel a dobozba tereled a pókot, majd betakarod a dobozt (vagy ha van a doboznak ráhajthatő fedele, még jobb), kiviszed és szabadon engeded.
Nem bánt, de hasznos jószág. A nagyobb példányokat én sem komálom, de nem irtom csak azért, mert nem vagyunk haverok.
Seprővel, partvissal, prakkerrel vagy valami hosszabb bottal tereld ki onnan ahol téged zavar.
Ha csak lehet ne csapd le, rendkívül hasznos, mivel a lakásba betolakodó rovarokkal táplálkozik.
Teljesen érthető a pókfóbiád, de jó ha tudod, hogy a "házi" pók kerüli az embert. Szándékosan nem mászik emberre.
Ha összefut az emberrel, akkor az csak véletlenül történik, vagy maga az ember kezdeményezi.
A pók az emberrel való találkozást igyekszik kerülni, sőt menekül.
Én azt javaslom, hogy valamilyen eszközzel tessékeld ki a lakásból.
Lecsapni, csak végső esetben javaslom, ha már annyira zavar, hogy elviselhetetlen számodra a helyzet és nincs, akitől segítséget kérhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!