SOS!!! Milyen pók az, amelyik panellakásban megél, kicsi, kerekded, feketésbarna és szalad? ÉS csíp is. Mi a neve? Ezek csípnek össze vajon?
Figyelt kérdés
Köszönök minden választ. Kérlek, segítsetek!2020. okt. 17. 21:07
11/24 anonim válasza:
Az ágyi poloska átjön a szomszédból sajnos, szóval ha az, akkor a többi lakás tulajával összefogva egyszerre érdemes írtani, mert ha egy helyen is marad belőle, újra fel fog szaporodni az állománya.
12/24 anonim válasza:
Esetleg pókriasztó spray-vel befújni az ablakok-ajtók körül? Kapható bio is, ami se a gyerekekre, se a háziállatokra nem mérgező.
13/24 A kérdező kommentje:
#11 Az frankó, mert mellettem önkormányzatiban laknak, és hát...Az nehéz lesz.
2020. okt. 17. 22:12
14/24 A kérdező kommentje:
#12 Köszi. Veszek pókriasztót.
2020. okt. 17. 22:13
15/24 anonim válasza:
Ez több mint valószínű, hogy ágyipoli. Borzalmasan nehéz kiírtani, nekünk több mint 1 hónapig elhúzódott a velük való harc.
16/24 A kérdező kommentje:
#15 Ha csak 1 hete észlelem, akkor 1-szeri irtás elég lesz szerinted?
Gázmestert fogok hívni.
Kitettem azt a házi poloskacsapdát is, ami állítólag működik, nem irtásra, hanem azonosításra, de nem mászott bele egy sem két éjszaka alatt, tehát nagyon nem lehet fertőzve a lakás.
Viszont érdekes, mert ahogy nézegettem a csípéseket, ez tiszta olyan, mint a méhcsípés, de nem az, viszont a közepén egy vörös, mély szúrásnyom van.
Különben kicsit éreztem a lelkem mélyén, hogy poloska.
A szomszédot MEGINT!!! be kell jelentenem, a fenébe is.
Már úgy unom őket, komolyan!
Adják már másnak azt a lakást, már nem bírom őket, és nem csak én.
2020. okt. 17. 22:45
17/24 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lesz egyszeri írtás elég.
18/24 A kérdező kommentje:
#17 Basszus! Az legalább 100 ezer forint lesz. Kivel irtattad amúgy, ha nem titok?
2020. okt. 17. 23:29
20/24 A kérdező kommentje:
Nem. Megyeszékhely. De megírhatod, hátha kijönnek.
2020. okt. 17. 23:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!