Láttam egy csótány szerű barna kis bogarat bemászni az ágyam alá, mit tegyek?
Nem igazán szoktak a csótányok ágyban grasszálni.
Egyébként szerintem minden emberen mászott már életében rovar, csak nem vette észre. Max. átszalad rajtad, de arra nem ébredsz fel. Takarózz be!
Nálunk amikor megjelentek a csótányok, bizony volt, hogy a takaró sétálgattak éjjel. Sokszor ébredtem arra, hogy ott figyel mellettem a párnán a kis dög. Egyszer az egyik belemászott a tesóm fülébe. Azóta mindketten csak füldugóval merünk aludni. A csótányos helyről már elköltöztünk, szinte képtelenség kiírtani őket.
De ha alszol úgysem veszed észre ha rádmászik. Reméljük legalább reggelit csinál majd neked.
5. vagyok. Az a csótányos lakás pont Székesfehérváron volt! :D
Nem tudsz esetleg villanynál aludni? Ha nincs teljesen sötét, akkor nem nagyon mászkál a csótány. Hagyj égve egy éjjeli lámpát, akkor ott fog maradni a helyén.
Biztos, hogy csótány volt amúgy? A többi rovar nem mászkál annyit az ember közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!