Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Láttam egy csótány szerű...

Láttam egy csótány szerű barna kis bogarat bemászni az ágyam alá, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem hinném hogy csótány volt kb 2cm hosszú. Hanyat volt esve, gondoltam felszedem de belekapaszkodott a papirzsepibe ilyedtemben eldobtam, és bemászott az ágy alá. Áz ágyam és a padló között kb 1cm a rés szóval esslytelen h meglássam. Ráadásul pont a fej részhez.. eléggé félek az ilyen bogaraktól, tuti nem fogok tőle aludni mit tegyek? 19/L

2020. jún. 7. 23:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Lehet többen vannak az ágyam alatt? Pedig nem szoktam itt enni és hetente porszívózok
2020. jún. 7. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, jó eséllyel nem fog melléd feküdni. Jó lesz neki az ágy alatt.
2020. jún. 7. 23:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak attól parázok hogy rám mászik, és arra kelek hogy valami bogár mászik a képemen, vagy lenyelem 🤮
2020. jún. 8. 00:00
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

Nem igazán szoktak a csótányok ágyban grasszálni.

Egyébként szerintem minden emberen mászott már életében rovar, csak nem vette észre. Max. átszalad rajtad, de arra nem ébredsz fel. Takarózz be!

2020. jún. 8. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk amikor megjelentek a csótányok, bizony volt, hogy a takaró sétálgattak éjjel. Sokszor ébredtem arra, hogy ott figyel mellettem a párnán a kis dög. Egyszer az egyik belemászott a tesóm fülébe. Azóta mindketten csak füldugóval merünk aludni. A csótányos helyről már elköltöztünk, szinte képtelenség kiírtani őket.

De ha alszol úgysem veszed észre ha rádmászik. Reméljük legalább reggelit csinál majd neked.

2020. jún. 8. 00:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok aludni, túl ideges vagyok, páromhoz most nem tudok menni, szekesfehervaron lakik. :( Virasszak, és majd holnap alszom szüleim ágyában?
2020. jún. 8. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok. Az a csótányos lakás pont Székesfehérváron volt! :D

Nem tudsz esetleg villanynál aludni? Ha nincs teljesen sötét, akkor nem nagyon mászkál a csótány. Hagyj égve egy éjjeli lámpát, akkor ott fog maradni a helyén.

Biztos, hogy csótány volt amúgy? A többi rovar nem mászkál annyit az ember közelében.

2020. jún. 8. 02:05
 8/10 anonim válasza:
79%
Nálunk mikor megjelentek a csótányok akkor 2 napig nem tudtam aludni mert nálunk volt vagy 100 és össze vissza mászkáltak az ágyon. (valószínű ezzel nem nyugodtál meg) Nekünk kb. 2 hétbe telt úgy ahogy kiirtani őket. Én csak felkapcsolt lámpával tudtam aludni mert úgy nem nagyon mászkáltak úgyhogy próbálj meg te is inkább világosban aludni! ÉS takarózz be mert a csótányok hajlamosak néha embereken mászkálni! (Saját tapasztalat alapján)
2020. jún. 8. 02:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy csak futrinka, mert aznap még előjött, megöltem és rákerestem neten. Bakker...
2020. jún. 8. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom csak a nedves helyeket szeretik, bár lehet keverem az ősbogarakkal és a fülbemászókkal.
2020. dec. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!