Csótányirtás után mennyivel tűnnek el teljesen a rovarok? Permetezés az egész házban + gélezés a lakásokban. Vajon elég 1 írtás.
Ha nagyon fertőzött, nem elég. Negyedévente mindenképpen érdemes rutinszerűen írtatni, különben újra visszatérnek.
Ha normális szerrel írtanak, akkor aznap még lesznek őrülve, következő naptól már látható a különbség.
1-2 mindig túléli, de már az irtás utáni 2. napra eltűnnek
3-5 havonta érdemes írtani
Nálunk a panelban évente egy irtás van, nagy fertőzöttséget nem tapasztaltam, amióta itt élek (4 éve), a földszinten szoktam csótánytetemeket látni néhányat, az emeleteken nem tudok problémáról, én magasan lakom, ott egyáltalán nincs velük gond. Amikor megvettem a lakást, akkor eléggé rossz állapotban volt ilyen tekintetben a konyha, de élő csótány ott sem volt, csak rovartemető hangulat volt a konyhaszekrény mögött, azt eltakarítottuk, csempézés volt, festés, járólapozás, azóta teljesen csótánymentes a lakás.
A kérdés leírása alapján úgy gondolom, ti is valamilyen társasházban éltek, ott nem tudom, mik az ilyen jellegű szokások, van-e rendszeres irtás, mennyire fertőzött csótányokkal egyébként a környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!