Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Csótányirtás után mennyivel...

Csótányirtás után mennyivel tűnnek el teljesen a rovarok? Permetezés az egész házban + gélezés a lakásokban. Vajon elég 1 írtás.

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 07:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 hónap a hatása a gélnek, pár nap után eltűnnek a csótányok.
2020. máj. 29. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fertőzött, nem elég. Negyedévente mindenképpen érdemes rutinszerűen írtatni, különben újra visszatérnek.

Ha normális szerrel írtanak, akkor aznap még lesznek őrülve, következő naptól már látható a különbség.

2020. máj. 29. 07:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Jaj már én is megőrülök ha meglátok mégegyet. Vajon ha a lakasomból már kiűztem őket az irtas hatására visszafuthatnak?
2020. máj. 29. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1-2 mindig túléli, de már az irtás utáni 2. napra eltűnnek

3-5 havonta érdemes írtani

2020. jún. 15. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Hiába ha szomszédnàl van nálad is lesz mindig
2020. jún. 15. 18:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó miért lenne a szomszednál? Ott is irtottak mint írtam. Az ilyen hosszaszólókat komolyan nem értem.
2020. jún. 15. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező mi meg téged nem értünk 1 es vagyok
2020. jún. 15. 23:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor ne írj ide. Nem kötelező.
2020. jún. 16. 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a panelban évente egy irtás van, nagy fertőzöttséget nem tapasztaltam, amióta itt élek (4 éve), a földszinten szoktam csótánytetemeket látni néhányat, az emeleteken nem tudok problémáról, én magasan lakom, ott egyáltalán nincs velük gond. Amikor megvettem a lakást, akkor eléggé rossz állapotban volt ilyen tekintetben a konyha, de élő csótány ott sem volt, csak rovartemető hangulat volt a konyhaszekrény mögött, azt eltakarítottuk, csempézés volt, festés, járólapozás, azóta teljesen csótánymentes a lakás.

A kérdés leírása alapján úgy gondolom, ti is valamilyen társasházban éltek, ott nem tudom, mik az ilyen jellegű szokások, van-e rendszeres irtás, mennyire fertőzött csótányokkal egyébként a környék.

2020. jún. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!