Ez csótány igaz? Félek!
Ez a mocskos rovar fogadott a fürdőszobába, légyírtó meg darázsírtó kombóval kinyírtam lefotóztam majd kapával szétvágtam darabokra. Még a hangyáktól is félek, allergiás is vagyok és tisztaságmániás (fóbia). Ha ez csótány , márpedig az mit tegyek?
Valóban kell egy alapos csótányirtás a házadban. Legjobb lenne, ha minél előbb!!
Sok pénz, de még mindig jobb, mint együtt élni velük!
Nem tudom, hogy Pest megyében élsz-e, de ezek foglalkoznak a megyében evvel, ha ott laksz:
Ha nem akkor meg kellene kérdezni valamilyen kereskedést, akik foglalkoznak az ilyennel. De legjobb ha már ma utána keresel!
Sok sikert, utána csótánymentes életet kívánok.
Dél Somogyban lakok, itt még kórház sincs állatbolt bezárt, van egy coop egy házi orvos aztán hali. Csak a kiszállásra mondott a fickó 20 ezret, nem az, hogy nincs pénzem, de azért van mert nem költöttem soha feleslegesen (jó persze azért mindenki beszívja párszor). Van itthon egérragasztó és körbekenem a sarkokat, meg ahol láttam ezt a förmedvényt.
Ez undorító, igaz. De akkor a pókszázlábú? Attól egyszer hánytam is amikor megláttam.
Ez a te felelősséged, ahogy érzed, úgy csináld.
Viszont én nálam minimum az lenne, hogy hívnám a csótányirtókat akárhol is élek... Ha ez nem valósítható meg akkor a költözést fontolgatnám, amíg biztonságos nem lenne a ház, mert én nem tudnék elaludni úgy, hogy tudom milyen rovarok, és egyéb kártevők vannak a közelemben.
De persze az én véleményem nyilván nem számít, nem is várom el azt, hogy ezt tartsd , a te döntésed.
A kérdésre viszont már válaszoltam, és ez csak egy befejező, egyéni vélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!