Miért nem írtjuk már ki a világon az összes szúnyogot?
Figyelt kérdés
Olyannal védekeznek feminista "tudosók", hogy nem lehet, mert a táplálék lánc részei, békák madarak stb, eledele. Hát kürva jól lakhat egy béka egy szúnyoggal, mintha téged etetnélek egy szem mogyoróval.2019. szept. 22. 11:41
1/5 A kérdező kommentje:
5 percre mentem ki a szabadba, es maris megcsipett egy, fenyes nappal
2019. szept. 22. 11:44
2/5 anonim válasza:
Jó, de akkor itt ne is hagyjuk abba, mert engem meg a legyek idegesítenek. Másokat az egerek, nyávogó macska, ugató kutya. De a krokodilok is bosszantóak, amikor az én lábamat harapják le. Ejj, ne aprózzuk el, írsunk ki minden állatot! Egyébként pontosan ezt csináljuk.
3/5 anonim válasza:
Igazad van, el is kezdheted összefogdosni a kis mocsodékokat! Ha találkozom eggyel, akkor én is megfogom.
4/5 anonim válasza:
Csak azokat a szúnyogokat kell kiírtani, amelyek csípnek.
5/5 anonim válasza:
Több oka van, hogy nem írtjuk ki.
1. lehetetlen feladat. Nincs rá mód. Mégis hogy irtanád ki az összeset?
2. felborítaná a táplálékláncot, emiatt ember számára létfontosságú állatok is pusztulnának.
3. felborítaná az anyagforgalmi láncot: Az árvaszúnyog lárvái például évente háromezer tonna szerves anyagot vesznek ki a Balatonból azáltal, hogy fejlődésük során szervezetükbe ként, foszfort, szenet és nitrogént építenek be a vízből. így segítik a tó egészséges anyagcsere-forgalmát.
"jól lakhat egy béka egy szúnyoggal"
Miért enne egyetlen szúnyogot? Az ember se egy szem rizst eszik. Az a hibás logikájú mondatod meglehetősen fejletlen gondolkodásra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!