Galambot szeretnék tartani és versenyezni velük, hogyan?
Üdv.
Szeretnék elkezdeni galambokkal foglalkozni,a családban páran,annó galambászkodtak,de őket már nem tudom megkérdezni,hogyan kezdhetném el a dolgot.
Az egyik dúc már félig kész állapotban van a másikat tavaszszal kezdem készíteni.
A kérdésem leginkább a versenyzésre korlátozódna,hogy hogyan történik a regisztrálás,kinél,merre,mennyiért,és hogyan történik a galambok A-ból B-be szállítása.
Na meg a gyűrűzés-folyamatával sem vagyok tisztában.
Lényeg a légyeg,hogy maga az egész folyamat érdekelne,mert halvány gőzöm nincs a versenyzésről.
Elnézést ha hülyeségeket írtam,de nekem saját kútfőböl,valahogy így jött le a dolognak a menete nagyjából,mert túlzottan sok írást nem találtam erről.
Más tanácsot is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem indulj el a Magyar Postagalamb Szövetség oldaláról:
Ők foglalkoznak sportgalambokkal. Szoktak lenni klubnapok is, ha oda elmész, ott megismerkedhetsz olyanokkal, akiktől még további hasznos információkat szerezhetsz.
Szia!
Leírni hosszú és bonyolult lenne. Keres a neten egy a közeledben lévő versenyzőt vagy még jobb ha egyesületet, és menj oda!
Sok sikert és SOK PÉNZT a kezdéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!