Találtunk egy sérült szárnyú díszgalambot Nem hajlandó enni. Inni sem hajlandó. De nem tudom elvinni állatorvoshoz mert kétlem hogy a buszra felengednek egy galambot. És holnap nem is lesz állatorvos. Mit kéne tennem?
Láttam írtad, hogy nem tudsz madármentőket hívni, ennek mi az oka?
Ha van lehetőséged, Hívd fel a Hortobágyi Madárkórházat, az egész országban vannak ismerőseik, és nagy valószínűséggel a madárért is elmennek. Telefonszám: 0630/535-64-84 .
Első válaszoló:
Adtam neki kicsike magokat (direkt madaraknak van)
Szinte biztos, hogy nem felsértette magát, hanem valami egyéb baja van. Bár ha pl. tumor, akkor ha az kezd a bőrfelszínre jönni, akkor előfordulhat, hogy kicsipkedi. De spontán is kifakadhat a daganat vagy valami fekély. De a patkányméreg is belső vérzést okoz. Igazából sok esélye nincs, főleg nem hozzáértő kezelés nélkül.
A Hortobágyi Madárkórház nem foglalkozik galambokkal, maximum csak a solymaikat etetik velük. Nem tudom mire alapozod, hogy díszgalamb, szerintem egyszerű házi galamb, esetleg még gerle lehet.
Náluk még próbálkozhatsz:
Columba Országos Madárvédő Egyesület
Sérült galambok mentése
Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Columba egyesülettel, Molnár Lívia nénit keresd, ő segít, sajnos most nincs időm mindent leírni.
Vérzik az oldala..az ellátást igényel. Dobozban -azért apró lyukakat kell a dobozra vágni, másképp megfullad- a buszon szállítható.
Facebookon eléred őket, amit az előző válaszoló megadott
Sajnos már megpusztult szegény
Mindent megtettem :( fecskendővel itattam stb.. Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!