Mibe vigyem a nyuszim állatorvoshoz?
Sajnos nem tudtunk a nyuszi beérkezte előtt szerzni egy hordozót, de mindenképp el kellene vinnem állatorvoshoz az oltások miatt. Mivel még nem olyan kezes ezért képbe nyíván nem tudom vinni, szóval nem tudom mi lehet neki "kényelmes".
Esetleg kartondoboz? (Persze kibélelném és lenne rajta lyuk :D )
Vegyél egy hordozót.
Kb. 3 ezer forintért lehet egy alap hordozót kapni, és úgy is kelleni fog hosszú távon.
Ha egy ilyen kartondobozból kiszabadul, nagy baj is lehet.
Higgy nekem, én gyerekkoromban a kedvenc cicámat így vesztettem el, akkoriban (35 éve) még nem lehetett ilyen profi macskahordozókat kapni, költöztünk, a szüleim egy dobozba rakták a cicát, aki úgy meg volt ijedve, hogy kitört belőle, és leugrott a költöztető teherautóról. Soha többé nem lett meg, én meg még egy hét múlva is sírtam éjszaka...
Nem nehéz beszerezni hordozót. :)
Bár nálunk volt, hogy a hordozónk foglalt volt, tehát cica volt benne, a két nyuszimat meg egy 100-as nyúlketrecbe raktam bele, úgy utaztunk. Néztek is az emberek ahogy végigszenvedtem velük a rendelőig, az orvosok is nevettek, de ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!