Fülatkás volt az egy éves nyuszim, sebes lett a háta. Elvittük állatorvoshoz, másnap reggelre meghalt a nyuszim. Mitől lehet?
Tegnap este voltunk autóval egy állatorvosnál(ez azért fontos mert ez volt az első autózása a nyuszimnak), mert sebes lett a háta és sokat vakarózott. Az orvos beadott neki két injekciót, és adott három fecskendő fürdetőt, aminek a vízzel való arányát nagy nehezen kiszámolta. Azt mondta két napig egymás után majd a 10. napon kell vele őt megfürdetni, és nyugodtan fecskendezzünk a fülébe is. Hazahoztuk és megfürdettük, amit nagyon élvezett, majd vissza raktuk a kitisztított ketrecébe. Vacsorázott, ugrabugrált, aztán eljöttem otthonról. Reggel amikor hazaértem ott feküdt nyitott szemmel a helyén :'(
Azonnal felhívtam az orvost, aki szerint infarktust kapott a sok izgalom miatt.
Mi történhetett vele? :((
Azt hallottam hogy nem szabad, hogy a fülükbe víz menjen, de elhittem az orvosnak es egy kicsit nyomtunk a fülkagylójába.
Nem vagyok benne biztos, hogy infarktus vitte el, mert szerintem azonnal végzett volna vele, nem az "izgalmak" után :(
Lehetséges, hogy a fürdetőszer nagyon tömény volt neki?
Kérlek segítsetek, nem tudom mit gondoljak nagyon szomorú vagyok. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!