Hogyan vágjak galambot?
Figyelt kérdés
van pár darab feleslegbe levágom de nem tudom hogy kezdjem?2008. okt. 31. 09:18
1/20 anonim válasza:
Mi az hogy feleslegbe levágod? Szégyentelen!
2/20 anonim válasza:
szerintem inkább engedd el. Mennyi húsa van egy galambnak? kb 0. inkább hagyd élni. bocs.
3/20 anonim válasza:
Egyetértek. A galambnak szinte semmi húsa nincs ha meg úgy vagy vele, hogy most minek tartsam inkább megölöm őket hát inkább engedd el...
4/20 A kérdező kommentje:
egy 1 kiló 20 dekás king húsgalambot minek engednék el azt tudniillik azért tenyésztették hogy levágják nagy galambhús üzemek működnek egyébként is az 2 métert sem tud repülni megfogná az első szembejövő macska
2008. okt. 31. 09:54
5/20 A kérdező kommentje:
az a szégyentelen első hozzászóló hogy ilyen buta emberek is vannak mint te
2008. okt. 31. 10:01
6/20 anonim válasza:
Tyúkot vágtál már??
Anyuék ugyanúgy vágják,mint a tyúkot.
7/20 A kérdező kommentje:
még nem vágtam
2008. okt. 31. 10:22
8/20 anonim válasza:
Tényleg igaza van az előző válaszadónak..úgy kell mint a tyúkot..szerintem először leforrázni,tollakat leszedni..fejet levág,utána gondolom a szárnyait,vagy a combját(bár nem tudom hogy a galambot levesnek akarod-e) és szépen felvágod a hasánál valahol,és kiszeded a cucoct..és jól átmosod mindenét..
De ha nem vagy biztos benne,keresgélj a google-al:)
9/20 anonim válasza:
Nem tudom mért kellett lepontozni.
Ti nem esztek tyúkot,meg disznót.
Szerintetek az hogy készül???
Nem a gúnyos megjegyzésre volt kíváncsi a kedves kérdező,hanem segítséget kért!!
Nem kell elovasni,de ha elolvasod,minek válaszolsz,ha nem hasznos???Egyszerűen lépj tovább!!!
10/20 anonim válasza:
Apósom nem vágja, hanem nyakat tör (szerintem ez azért durva, de biztos le lehet vágni úgy is, mint a tyúkot, hogy elvágod a nyakát). Forrázni nem kell, szárazon is könnyen kopasztható. Nem értem az elsőket, akik úgy felháborodtak, hiszen galambot is tartanak vágásra, nem csak baromfit. Darabolni, belezni úgy kell, mint minden más baromfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!